'Çalışıyormuş gibi yapanlardan olmadım'

Büyük Birlik Partisi Hatay İl Başkanı Metin Yeşilkaya, 'Rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu´nun da ifade ettiği gibi, haklı davada tek başımıza da kalsak da bu yolda yürüyeceğiz.

SİYASET 29.06.2021 17:10:37 0

İskenderun/SES

 Teşkilat içerisinde vazife aldığım her dönemde, asla teşkilatının içerisinde çalışıyormuş gibi yapanlardan olmadım. Kapalı kapılar arkasında pazarlıkları elinin tersiyle iterek. mücadele etmeyi kendime bir vazife olarak gördüm. Bugün de teşkilatımızı getirmiş olduğumuz vaziyet ortadadır. Teşkilatı içerisinde maalesef rahmetli Muhsin başkan döneminde, ´çalışıyormuş gibi yapan´ arkadaşlarımız vardı. Tabii onlar da kendilerine göre hizmet etmiş olduklarını düşünüyorlar. Buradan onlara da hizmetler için çok teşekkür ediyorum' dedi. Yeşilkaya, dinleyicilerin, Cumhur ittifakının bir üyesi olduklarını ve Muhsin Yazıcıoğlu´nun izinden gitmiyor, onu temsil etmediklerine yönelik yaklaşımına ise şu yanıtı verdi: 'Fikirlere saygı duyuyorum. Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu da sağ olsaydı, bugün duracağı nokta memleket İdaresi ve yönetimi noktasında Türkiye´nin bu derece tehlike altında olduğu bir dönemde elbette ki duracağı nokta burası olurdu. Çünkü Muhsin Yazıcıoğlu, her zaman meselelere yaklaşım tarzı bellidir. Eğer Türk devletine birileri kafa tutuyorsa, Muhsin Yazıcıoğlu kafa tutanlardan ve kafa tutanların içerisinde maşası onların, taşeronu olanların yanında durmazdı. Muhsin Yazıcıoğlu´nun dava adamları da nerede ve nasıl duracağını iyi bilenlerdir. Cumhur ittifakı 15 Temmuz´da hain FETÖ darbe girişiminin karşısında göğsünü siper eden bir millet topluluğunun oluşturduğu ittifak yapısıdır.'
Beyzade Radyo Tv´nin canlı yayın konuğu olan Yeşilkaya, Hatay´ın çoğu ilçelerinde kongrelerini tamamladıklarını ve önümüzdeki günlerde genel başkanlarının da katılımıyla il kongresini gerçekleştireceklerini belirtti. Yeşilkaya, HDP´nin de bir an önce kapatılması gerektiğini savundu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22