İnce, yarın Hatay´da

24 Haziran´da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine yönelik siyasi parti ve adaylar çalışmalarını sürdürüyor.

SİYASET 18.06.2018 10:53:38 0
 İnce, yarın Hatay´da

Akın Bodur

AKP ve HDP´nin genel başkanlarının katıldığı seçim çalışmaları kapsamında 19 Haziran Salı günü de CHP adayı Muharrem İnce miting için Hatay´a gelecek.
24 Haziran´da yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde CHP´nin adayı olarak katılan Muharrem İnce´nin Defne´deki seçim bürosu törenle açıldı. Uğur Mumcu Meydanı´ndaki seçim bürosunun açılışına, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mevlüt Dudu, Birol Ertem, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP´nin Defne İlçe Başkanı Hasan Akbaht, Antakya İlçe Başkanı Gökay Gökdemir ile bazı adaylar da katıldı. Samandağ ve Antakya´nın Serinyol mahallesinde de miting düzenlendi. Açılışta konuşan Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin herkesin desteğini ve sevgisini kazandığını ifade etti. Defne Belediye Başkanı Yaman da 19 Haziran´da partisi CHP´nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin Defne´de yapılacak mitingine Hataylıları davet etti. CHP Defne İlçe Binasının önünde yapılacak mitinge barışı, huzuru, eşitliği, adaleti isteyen herkesin gelmesi gerektiği belirten Yaman, 'Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, 19 Haziran´da Defne´de miting gerçekleştirecek. Ülkenin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, dar gelirlilerin ve ötekileştirilenlerin sesinin temsilcisi olan Muharrem İnce, seçim öncesi tüm Hatay halkına Defne´den seslenecek. Defne, bu seçimde de yeni bir rekor kırarak Cumhuriyet´in, laikliğin meşalesini yakmaya devam edecektir. Herkesi 19 Haziran´da mitingte, 24 Haziran´da sandıklarının başında olmaya davet ediyorum' dedi. Mitinglerde konuşan CHP Hatay milletvekili adayı Mehmet Güzelmansur ise “Bu seçimde iki çıkış yolu var. Ya ülkemizin aydınlık ve özgür günlerine ya merhaba diyeceğiz, ya da tek adam diktatörlüğüne boyun eğip yerimizde oturacağız. Hatay esnafı, çiftçisi, sanayicisi kan ağlıyor. Bizler milletvekili seçildikten sonra başta Hatay´ımız için olmak üzere, ülkemiz için oluşan sorunları ortadan kaldıracağımıza söz veriyorum. Bizim CHP´den başka, bizim birlik ve beraberliğimizden başka, ya da herhangi bir partiye oy verecek tahammülümüz yoktur. Hataylılarla birlikte 24 Haziran´da ´artık tamam´ diyeceğiz' diye konuştu.

'Zaferin meşalesi Hatay´dan yükselecek'
İYİ Parti Hatay milletvekili adayları Mehmket Korman ve Şahizar Seber, kentte esnaf ve muhntar ziyaretinde bulundu, kanaat önderleriyle biraraya geldi. Partinin İskenderun ilçe başkanı Hakan Önfidan´ın da bulunduğu ziyaretlerde, milletvekili adayları Korman ve Seber, 24 Haziran seçimlerinde izledikleri siyasi yolu anlattı ve ivme yakaladıklarına inandıklarını söyledi. Halkın kendilerine güvendiklerini belirten Korman ve Seber, halkın Ankara´ya temsilci olarak göndereceine inandıklarını, zaferin meşalesinin Hatay´dan yükseleceğini belirtti.

CHP´li Güzelmansur: Hatay´ın sorunları benim sorunumdur

CHP Hatay milletvekili adayı Mehmet Güzelmansur da, seçim çalışmaları kapsamında Serinyol Minibüsçüler Kooperatifi, Antakya Gönüllüleri Derneği ile Orhanlı Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´ni ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinin Hatay ve Türkiye için dönüm noktası olduğunu, Türkiye´nin özgür ve aydınlık yarınlara kavuşabilmesi için mutlaka birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hep birlikte ülkeyi yöneteceklerini belirten Güzelmansur, “Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren şoför esnafımızın sorunlarını yakından biliyorum. Şoför esnafımızın güvenli, huzurlu ve kazançlı bir şekilde geçimlerini sağlayacak adımları atacağız. Şoför esnafının sorunları benim sorunumdur. Hatay´ın tüm sorunu benim sorunumdur” dedi.


TİP, Hatay adayı Gökhan Zan'ı geri çektiğini duyurdu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası İskenderun Temsilcisi Nacar: Halk giderek yoksullaşıyor

Bir günde 1.315 kişiye sorgulama

Öntürk: Projelerin çoğu doğrudan kadınlara değer katacak

Duduoğlu'ndan filtre sektörüne destek sözü

Gül, kahvaltıda ağırlandı

İYİ Parti adayları İskenderun'da esnafla buluştu: Elbiseyi beraber tasarlayacağız

SP Milletvekili ve HBB Başkan adayı Çalışkan: Sorunları biliyoruz, çözüme yakınız

SHD'den deprem sonrası Hatay konut raporu

Cumhur İttifakı HBB adayı Öntürk: Hatay, 10 yılda 50 yıl geriye gitti

Kiracılar da beyan yapabilecek

HBB Başkanı ve CHP adayı Savaş: Hatay’ın bütün projelerini bitirdik

Arsuz’a 9, Belen'e 12 aday

ATSİAD Arsuz'a OSB istedi

İskenderun'a kadın adayı Deva Partisi'nden

  • BIST 100

    8737,41%-1,03
  • DOLAR

    32,29% 0,53
  • EURO

    35,19% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2243,36% 0,75
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42