15 ilçede 22 gözaltı, 3 tutuklama

Türkiye genelinde icra edilen Huzurlu Sokaklar uygulaması kapsamında Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından 15 ilçede gerçekleştirilen uygulamada 22 kişi gözaltına alındı.

HATAY 13.11.2021 19:13:47 0
15 ilçede 22 gözaltı, 3 tutuklama

Çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik, başta uyuşturucu madde olmak üzere suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını önlemek amacıyla 15 İlçe Jandarma Komutanlığı, Asayiş, TEM, KOM, GKİT, SİBER, Trafik Şube Müdürlüğü ve Jandarma dedektiflerinde (JASAT) görevli 435 personelin katılımıyla 72 farklı noktada yapılan uygulama 07.30-18.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

7 bin 113 kişi ile 3.097 aracın sorgulandığı, 473 iş yeri ile 31 metruk binanın kontrol edildiği uygulamada 2 av tüfeği ile 1.935 gr. kubar esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Yakalanarak gözaltına alınan ve adli makama sevk edilen şüphelilerden 3´ü tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, 1´i hakkında adli kontrol kararı verildi.

Anahtar Kelimeler: ilçede gözaltı tutuklama

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10871,08%0,16
  • DOLAR

    41,96% 0,20
  • EURO

    48,86% 0,00
  • GRAM ALTIN

    5297,50% -1,19
  • Ç. ALTIN

    8940,57% -2,00