2. Hatay Kitap Fuarı bugün başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Elite Fuarcılık organizasyonuyla ‘2.Hatay Kitap Fuarı´ kapılarını bugün açıyor.

GÜNCEL 20.04.2018 10:09:47 0
2. Hatay Kitap Fuarı bugün başlıyor

İmza günü, dinleti, panel ve söyleşi etkinliklerinin de yer aldığı zengin bir programla gerçekleşecek kitap fuarında gazetemiz yazarları Kemal Düz, Recep Yıldırım, Müslüm Kabadayı da imza günü ve söyleşileriyle yer alacaklar.

Kemal Düz yaylaları anlatacak
Kemal Düz, 23 Nisan Pazartesi günü Edebiyatımızda Akdeniz Ve Karadeniz Yaylaları konulu söyleşide Müslüm Kabadayı´nın moderatörlüğünde Amanoslar ve karadeniz yayla kültürü, göç, benzerlikleri ele alacak. Kabadayı, 22 Nisan tarihli “Ortadoğu´nun Kalbi Palmira” Slayt Gösterisi ve Söyleşisini Uğur Pişmanlık´la birlikte gerçekleştirecek.

Hatay´ın edebiyat çınarları
Hatay´ın Edebiyat Çınarları konulu Pazar günü gerçekleşecek panelde ise Ayla Kutlu, Burhan Günel, Ali Yüce ve Süleyman Okay´ı Adnan Gerger, Müslüm Kabadayı, Duran Yaşar ve Mesrur Sabahoğlu anlatacak. Aynı gün yapılacak Antakya´da Çokkültürlü Hayat Ve Edebiyat konulu panelde de konuşmacı Faris Kuseyri ve Recep Yıldırım. Recep Yıldırım, kısa öykü okuma etkinliğinin 28 Nisan tarihindeki bölümünde de yer alacak.

Akdeniz´in en büyüğü
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı´ndan fuara ilişkin yapılan yazılı açıklamada da 2. Hatay Kitap Fuarı´nın Akdeniz´in En Büyük Kitap Fuarı olma özelliğine dikkat çekilerek, “HBB fuar alanında 20- 29 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyonda, yazarların özel serileri, ders ve kültür kitapları özel fiyatlarla satışa sunulacak. 20 Nisan tarihinde kapılarını açacak olan 2. Hatay Kitap Fuarı içeriğinde bir çok söyleşi, konferans şiir dinletisi, resim sergisi ve 23 Nisan´da çocuklara yönelik kum boyama, zeka oyunları, yüz boyama gibi etkinlikleriyle misafirlerini ağırlayacak. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan fuar organizasyonunda İş Bankası Kültür Yayınları, Yapı Kredi Kültür Yayınları, Can Yayınları, Doğan Yayın Grubu, Everest Yayınları, Epsilon Yayınları, Ephesus Yayınları gibi birbirinden büyük 150 yayınevi katılacak. Çok yönlü etkinliklere ev sahipliği yapacak olan fuar organizasyonunda, misafirler araştırmacı gazeteci yazar Adnan Gerger´in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek Hatay konulu söyleşiye de katılabilecek. Kitap fuarının onur konuğu olarak Emre Kongar katılım sağlayacak. Öte yandan Lütfü Akdoğan, Ahmet Selçuk İlkan, Banu Avar, Merdan Yanardağ, İrfan Değirmenci, Canan Tan, Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, Hasan Ali Toptaş, Kahraman Tazeoğlu, Kemal Hamamcıoğlu, Kaan Murat Yanık, Doğu Yücel, İbrahim Kaboğlu, Ayla Kutlu, Ezgin Kılıç, Pia, Metin Köse, Hanefi Avcı, Alper Canıgüz gibi birbirinden kaliteli yazarların katılım sağlayacağı fuar organizasyonunda ünlü yazarlar imza gününde sevenleriyle buluşacak” denildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04