21. yüzyıl Türkiye asrı olacak

Başbakan eski Yardımcısı, Ankara Milletvekili PTT Kadınlar Türkiye Kupası çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Hatay´da Vali Erdal Ata´yı ziyaret etti.

HATAY 21.02.2018 10:34:44 0
21. yüzyıl Türkiye asrı olacak

 

Ziyarete AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ile bazı belediye ve AKP ilçe başkanları da katıldı. Konuklarını valilik makamında kabul eden Ata, Milletvekili Emrullah İşler´i birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı kültürlerin ve dinlerin barış içinde yaşadığı, kardeşlik ve hoşgörü merkezi olan Hatay´da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, sohbet edip, ilin değerleri hakkında bilgi paylaştı.Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, AKP il başkanı Güler ve ilçe belediye başkanlarının eşlik ettiği ziyarette İşler, kabulünden dolayı vali Ata´ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi.
Başbakan eski Yardımcısı İşler, Antakya Belediyesi´ni de ziyaret etti. Konuğu ve beraberindeki AKP heyetle makamında görüşen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´ye, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri de eşlik etti. Kimyeci, ziyarette İşler´e 'Çağlar İçinde Antakya” adlı kitabı ve içinde Antakya´nın yöresel ürünlerinin yer aldığı paket hediye etti. Antakya Belediye TV´nin canlı yayınına da katılan İşler, 'Kentsel dönüşüm konusu, sadece Hatay´da değil, Türkiye´nin dört bir yanında önemli bir konu. Vatandaşların daha sağlıklı, daha güvenli konutlarda oturabilmesi için kentsel dönüşüme önem veriyoruz' dedi. İşler, şu değerlendirmede bulundu: 'Bölge sıcak bir bölge, Hatay Suriye´ye en yakın bölgelerimizden biri. Reyhanlı´ya son günlerde roketler düştü, şehitlerimiz oldu. Öncelikle gerek sivil şehitlerimiz, gerekse Afrin Operasyonu´nda kahramanca vatanını, bayrağını savunan kahraman askerlerimize Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu mücadeleyi kahramanca sürdüren askerlerimize Rabbimizden muzafferiyetler diliyorum. Rabbim onları muzaffer kılsın, her türlü muhafaza buyursun. Fakat bu mesele yapılması gereken bir mesele. Bu aslında bir veka meselesi, varlık meselesi. Türkiye son yıllarda terörle mücadeleden çok çekti. Türkiye´nin Suriye sınırında oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin başkomutanının talimatıyla başlattığı bir operasyonda bir ay dolmak üzere. Gayet başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu operasyonda istediğimiz hedeflere ulaşacağız. Milletimiz bu konuda müsterih olsun. Suriye ile ola sınır bölgesinde oluşturulmak istenen terör koridoruna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Hatta aynı şekilde terörün kaynağı olan Irak topraklarında da bu terör örgütünün varlığını Allah nasip ederse son vereceğiz. Türkiye 40 yıla yakın zamandır terör örgütleriyle durdurulmak isteniyor. Türkiye artık güçlendi. 15 Temmuz darbe girişimini atlattı, kendi savunma sanayisini büyük oranda kurdu ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Mücadelemizi yürütmeye devam edeceğiz ve Türkiye´yi terör örgütlerinin tehdidi olmaktan çıkaracağız. Herkes şundan emin olsun ki Türkiye 21. yüzyılın lider ülkesi olacak. 21. yüzyıl Türkiye asrı olacak. Türkiye olarak birlik, beraberliğimizi koruyarak, kardeşliğimizi pekiştirerek bütün meydan okumalara, tehditlere rağmen kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz ve güçlü Türkiye´yi hep birlikte inşa edip bölgeye ve dünyaya barışın huzurun gelmesi için üzerimize düşeni yapacağız.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22