“24 Haziran büyük sürprizlere gebe”

Saadet Partisi Hatay milletvekili adayı Dr. Necmettin Çalışkan, 24 Haziran´ın büyük sürprizlere gebe olduğunu belirterek, seçim sonucunda partilerinin mecliste olacağını belirtti.

SİYASET 31.05.2018 10:55:23 0
“24 Haziran büyük sürprizlere gebe”

İskenderun/SES

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Dr. Necmettin Çalışkan, Halil Çelik, Atila Erol, Yusuf Çiçek, Ramazan Öksüz, Mehmet Aydoğan, Uğur Ural, İl Başkanı Hamza Çalışkan ve Payas İlçe Başkanı Aytekin Kaplankıran, Payas´ta bazı dernek ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde yaptığı değerlendirmelerde Dr. Necmettin Çalışkan, yine erken baskın bir seçimle karşı karşıya olduklarını belirterek, “Neredeyse her yıl yapılan seçimlerden ve çözülmeyen sorunlardan dolayı herkesin bezgin ve bıkkınlık içerisinde olduğunu görüyoruz. Bir takım azınlık mevcut yapıdan bir şekilde beslenen ya da küçük kazanımı olanlar hariç herkes şikâyetçi, bıkmış durumda, onlarda ellerindeki küçük kazanımları kaybetme korkusu yaşıyor” dedi.

Baraj bariyeri yasayla kalktı
Seçimini sonucunu belirleyecek dipten gelen dalganın büyük sürprizleri de taşıdığını sözlerine ekleyen Çalışkan, “Belli büyük bir dip dalga var. Bu dip dalga, 24 Haziran´da büyük sürprizlere gebe, Saadet Partimizde Allah´ın izni ile bu seçimde mecliste olacak. Çünkü yeni yasayla önümüzdeki en büyük bariyer olan baraj sorunu kalktı. Bu anlamda partimize büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Onlarda görüyorlar ve bu sebeple sürekli karalama kampanyaları, iftaralar, hatta fiziki şiddetle saldırıyorlar” diye konuştu.

´Sosyal medya uyarısı´ yaptı
Çalışkan, ayrıca internette sosyal medya ve gruplandaki paylaşımlarla ilgili de uyarıda bulunarak, “Korkak kedi gibi whatsapp gruplarında paylaşım yapan trollere de kimse aldanmasın. Yüreği yeten delikanlı gibi ortaya çıkar. Gizli kapaklı gruplarda paylaşım yapmaz” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00