27 akademisyen alınacak

İlan edilen öğretim üyesi alımı ilan tablosuna göre, İSTE´nin ihtiyacı olan akademisyenlerin 4´ü profesör, 5´ doçent ve 18´i yardomcı doçent olacak.

EĞITIM 3.01.2017 07:27:05 0
27 akademisyen alınacak

Akın Bodur/İskenderun

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), ekonomi bölümü, gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği bölümü, uluslararası ticaret ve lojistik bölümü, yönetim bilşim sistemleri bölümü, bilgisayar mühendisliği bölümü, elektrik mühendisliği bölümü, endüstri mühendisliği bölümü, inşaat mühendisliği bölümü, havacılık elektrik ve elektroniği bölümü, havacılık yönetimi bölümü, uçak gövde-motor bakımı bölümü, enerji sistemleri mühendisliği bölümü ile metalurji ve malzeme mühendisliği bölümlerine toplam 27 akademisyen alacak. 

İSTE´nin alacağı öğretim üyeleri, Yükseköğretim Kurumunun ve Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atanma Yönetmeliğine göre yapılacağıa açıklandı. 

4 Prof, 4 Doç, 18 Yrd. Doç. olınacak

İskenderun Teknik Üniversitesinin ilan edilen öğretim üyesi alımı ilan tablosuna göre, İSTE´nin ihtiyacı olan akademisyenlerin 4´ü profesör, 5´ doçent ve 18´i yardomcı doçent olacak. 

1 ile 5 derece arasında olması gereken 27 akademisyenin alım şartları arasında, yardımcı doçentlerde ´lisan, yüksek lisan ve doktora tezi´, doçentlerde ´lisan, yüksek lisan ve doktora´, profesörlerde ise ´doktora ve doçentlik tezi´nin belirlenen alanlarda yapma şartı bulunuyor. Diploma ve doktora belgelerini yabancı ülkelerden alanların bunları Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) tarafından onaylatma zornluluğu olduğu anımsatılan İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı İlanına göre, başvuru süresi de ilandan sonra 15 günle sınırlı. Öğretim üyesi alımı ilanının ise 27 Aralık´ta yapıldığı öğrenildi. 


Anahtar Kelimeler: akademisyen alınacak

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00