30. yıla kutlama

27 Kasım 1988 yılında kent ve bölgede günlük yayın hayatına başlayan gazetemiz SES´in 30. yayın yılını doldurup, yayın hayatındaki 31. yılından gün almaya başlamasına, okurlarımızdan kutlama mesajları geldi ve tebrik ziyaretleri ya

GÜNCEL 29.11.2018 10:40:10 0
30. yıla kutlama

Sadet Berkyürek/İskenderun

Okuyucuların desteği ile 30. yayın yılını bitiren SES´in en büyük destekçisi okurları olmaya devam etti.

Kaymakamdan kutlama mesajı
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de gazetemize kutlama mesajı gönderdi. Kaymakam Yönden, gazetemizin imtiyaz sahibi Ayşe Figen Arlı´ya gönderdiği mesajında şunlara yer verdi:
'İleri demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli bir sivil toplum örgütleri olarak kabul edilmektedir.
Hızla büyüyen ve gelişen ilçemizin gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada sivil toplum örgütlerinin yanı sıra basın ve medya kuruluşlarının katkısı azımsanmayacak derecede büyüktür.
Değerli basın mensuplarımız ise oldukça önemli olan toplumun bilgi edinme hakkını yerine getirirken aynı sorumluluk çatısı altında kamu görevi de icra eden önemli toplumsal aktörlerdir.
Mahalli basınımızın, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farklındalık yaratma görevini üstlenerek, kamoyunun oluşmasına katkı sunmasının yanı sıra, bölge halknın kültürel kimliğini korumak, haklarına sahip çıkmak, bölgeye saygın bir konum kazandırmak gibi önemli görev ve sorumlulukları da olduğu aşikârdır.
Bu manada kamuoyunda ´dördüncü kuvvet´ olarak da algılanan basının; habercilik mesleğini icra ederken ilkeli, dürüst ve tarafsız olması hususu oldukça önem arzettiği gibi, gerek kamuoyu oluşturulmasında, gerek kamu adına denetim görevini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi ve mesleki ilke ve esaslara uygun yayın anlayışının sürdürmesi de en büyük temennimiz olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle 27.11.1988 tarihinde yayın hayatına başlayarak, ilçemizdeki ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerin nabzını tutan SES GAZETESİ´nin kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarınızda başarılar dilerim.'

 


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29