37 öyküden oluşuyor

'Yürekler dile geldi' adlı kitabın tanıtımı yapıldı

GÜNCEL 14.01.2020 10:57:04 0
37 öyküden oluşuyor

Akın Bodur/İskenderun

Hatay´da yaşayan 37 kişinin yazdığı öykülerin bir araya geldiği, 'Yürekler dile geldi' adlı kitap v yazarları, Antakya´daki Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Kitap projesinin proje koordinatörü Nebih Nafile, 37 yazar bir araya gelmesiyle Türk edebiyatına güzel bir çalışma kazandırıldığını belirtti.
'Yürekler dile geldi' adlı kitabın tanıtım toplantısında 'Biz birlikte güçlüyüz' değerlendirmesini yapan Nafile, eserleriyle emek veren ve katkı sunanlara teşekkür ettiği konuşmasında, 'Yazının büyülü dünyasına gönül verenlerin en büyük düşüdür, çıkan kitabı eline alabilmek. Emek verilen sayfalar, artık başka insanların hayatlarına girmeye hazırdır. Sevgi, güven, dayanışma, dostlukla yapılan her işin; tüm engelleri, güçlükleri hatta kendini aştığı inancındayım. Yüreğimizin sesi, umudumuzun tatlı meyvesi olan 'Yürekler dile geldi' öykü, anı, anlatı kitabı; güçlü bir heyecan, paylaşımın, dostluğun, güvenin ürünü. İçinden geldiği gibi samimi, doğal, yalın, iddiasız. Büyük bir emeğin, titiz bir çalışmanın adı. Bu çalışmamızda yazın hayatına yeni katılacak olan, bundan heyecan duyan ve belki de kendini iyi geliştirecek arkadaşlarımızın olma ihtimali bile mutluluk verici' değerlendirmesini yaptı. tanıtım etkinliğine katılanlara çay-pasta ikramı yapılırken, Hatay Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Şekerci, Reyhanlı Kütüphane Müdürü Sema Keskin, MKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaca, MKÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Fuat Odabaşıoğlu, HBB, HATSU yöneticileri, bazı siyasi parti ve sivil toplum kurulularının temsilcilerinin de katıldığı etkinlikte, kitapseverler de yazarlarla sohbet etti.

Öylüsü olan 37 yazar kimler?
281 sayfadan oluşan 'Yürekler dile geldi' adlı kitapta birer öyküsü bulunan yazarların şu isimlerden oluştuğu açıklandı: Ahmet Bostancı, Aziz Büyükaşık, Azime Yılmaz Kayman, Bahar Gül, Canan Başkaya, Derya Özkan, Duran Yaşar, Eysel Erbaş, Fatma Özyurt, Gülnaz Nurlu Kavvas, Gülşen Randa, Hikmet Güzel, Mehmet Ali Akyüz, Mehmet Yanar, Meral Türker, Muhsin Boz, Nadya Çapar, Nebih Nafile, Nevra Çağlayan, Neslihan Kanuncu Seçkin, Nesrin Sarıgül, Nihat Aslanyürek, Nuray Bulgurcu Beşerikli, Nurettin Bellur, Orhan Yeniocak, Ömer Bayraktar, Sebahat Aslanyürek, Sedat Doğan, Semir Özkan, Selma Sayar, Serpil Korkmaz, Sevim Yunus Habip, Sezen Yorgun, Süleyman Duman, Usulet Güner, Utkun Büyükaşık ve Yonca Yaşar.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22