3 kaymakamın vali ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay'a ataması yapılan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Payas Kaymakamı Abdul Kadir Duran ve Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz'ı, makamında kabul etti.

GÜNCEL 7.09.2022 13:54:00 0
3 kaymakamın vali ziyareti

İskenderun/SES

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 12.08.2022 tarihli ve 31921 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hatay'a ataması yapılan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Payas Kaymakamı Abdul Kadir Duran ve Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz'ı, makamında kabul etti.
Hatay Valiliğinden kaymakamların ziyaretine ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Valilik İskenderun Çalışma Ofisinde gerçekleşen kabulde, ilimize ataması yapılan mülki idare amirleri ile bir süre sohbet eden vali Doğan, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. Mülki idare amirleri ise iyi dileklerinden ve kabulünden dolayı vali Doğan’a teşekkür etti."
Ayrı bir ziyarette de Hatay Vali Yardımcısı Harun Kaya, Defne Kaymakamı Kadir Okatan, Hassa Kaymakamı Osman Acar ve Kumlu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt da vali Doğan'ı ziyaret etti. Kaymakamları makamında kabul eden vali Doğan, onlarla sohbet etti ve yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunup, başarı diledi.

Kaymakam Demiryürek'i de ziyaret ettiler
Öte yandan Hatay Vali Yardımcısı İzci, Dörtyol Kaymakamı Ergün, Payas Kaymakamı Duran, Belen Kaymakamı Yılmaz ve Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'i makamında ziyaret ederek, yeni görevin hayırlı olması temennisinde bulundu ve başarı diledi. Kaymakam Demiryürek de, ziyaret ve iyi dilekleri için meslektaşlarına teşekkür etti.
İskenderun Kaymakamı Demiryürek'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürerken, kaymakam Demiryürek bir yandan da iade-i ziyaretlerine başladı. Demiryürek'i ziyaret edenler arasında İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ve yönetimi, İ OSB yönetimi de bulunurken, kaymakamın iade-i ziyaret yaptığı isimler arasında ise İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan ve İskenderun Ağır Ceza Reisi Mahir Taştimur da bulunuyor.
kaymakam Demiryürek, kentteki bazı esnafı da ziyaret ederek, işleri üzerine sohbet etti.


Anahtar Kelimeler: kaymakamın ziyareti

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19