3 öğretmen Erasmus'la Litvanya'da

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Belen Kaymakamlığının ortak olduğu Erasmus+ "D.I.G. Deep: get Deliberate, get Inspired, get Going" projesi Litvanya’nın Kaunas şehrinde, Hatay’dan üç öğretmenin katılımıyla yapıldı.

EĞITIM 23.11.2022 20:30:00 0
3 öğretmen Erasmus

İskenderun/SES
Litvanya’dan Aktyvistai Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı eğitime Türkiye, İspanya, Slovenya, Polonya, Hollanda, Romanya, Kuzey Makedonya ve Litavanya’dan toplamda 24 kişinin katıldığı 9 gün süren eğitime ilişkin yapılan açıklamada, "Öğretmenler ötekileştirilmiş ve ayrımcılığa uğramış gençlik gruplarını güçlendirme, teşvik etme ve destekleme yetkinliği ile duygusal ihtiyaçlar, dayanıklılık, öz-değerlerimizi eğitimimize entegre edip yaygınlaştırmayı hedefleyen eğitimler aldılar. Aynı zamanda duygusal ihtiyaçların gençlerimiz üzerindeki etkisini de deneyimlediler. Bunun yanı sıra proje süreci boyunca eğitici ve mesleki-kişisel gelişimi arttıran faaliyetlerden de faydalanan öğretmenlerimiz yeni yeni deneyimler yaşadılar" ifadesine yer verildi. 
Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, "D.I.G. Deep" projesi kapsamında öğretmenlerimiz aldıkları eğitimler sayesinde sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmayı hedeflemiş ve günümüz gençlerinin ihtiyaç duyduğu eğitim anlayışının yerine getirilmesini destekleme amaçlı projelerimize katılmışlardır. Çağımızın ihtiyacı olarak dijital teknolojiye dayalı yenilikçi öğrenme yöntemlerini geliştirme amaçlı verimli geçen bir proje olmuştur" açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: öğretmen Erasmus' Litvanya'

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19