4-3 yendi ve play-off´a çıktı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 34. ErhanAksay Futbol Turnuvasının Körfez Grubunda maçları sürüyor. Bu grupta oynanan karşılaşmada, Süleyman Güleryüz Deniz Spor, Palmiye Hastanesi Spor´u 4-3 mağlup etti ve Play-Off´a

SPOR 26.06.2018 10:28:42 0
4-3 yendi ve play-off´a çıktı

Orhan Yıldız/İskenderun


Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Uğur Şahin ile Erman Koca´nın yönettiği maçta, Süleyman Güleryüz Deniz Spor´un gollerini Feyruz Günay (2), Yılmaz Değirmen ile Mehmet Altuntürk atarken, Palmiya Hastanesi takımının gollerini de Yusuf Tokaç, Salih Özer ile Hüseyin Ateş attı. Turnuvanın Körfez bölgesi B Grubunda 3-0 yenik duruma düşen ve daha sonra da müsabakayı 4-3 kazanan Süleyman Güleryüz Deniz Spor takımı, beş karşılaşmada 5 galibiyet elde ederek 15 puanla lider oldu. Palmiye Hastanesi Spor ise dört karşılaşmada 9 puan topladı.

Dörtyol: 6- HBB İskenderun: 0
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Murat Irmak Dörtyol İlk Kurşun takımı, Beyazıt Kelleci HBB İskenderun´u 5-2 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Onur Parlak, M. Sait Güden ile Lütfü Batar´ın yönettiği ve İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada, Murat Irmak Dörtyol İlk Kurşun takımının gollerini Hüseyin Çömük (2), Hakan Lök, Erkan Öztük ile Ali Bagatur attı. Beyazıt Kelleci HBB İskenderun´un gollerini ise Ali Vural ile Hasan Can kaydetti.

Güneyler: 4- Kırıkhan sevdalıları: 0
34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında mücadele eden Güneylerspor Veteranlar, Kırıkhan Sevdalıları takımını 2-0 yendi. Maçın ilk yarı sı0-0 biterkenikinci yarıda Mustafa Kaya ve Mustafa Başak´ın golleriyle sonuca ulaştı.


Anahtar Kelimeler: Erhan Aksay turnuvası

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23