4 kaymakam değişti

Belen kaymakamı Aydın, Göç İdaresinde görev aldı

GÜNCEL 3.09.2018 11:07:55 0
4 kaymakam değişti

Nesrin Geyik/İskenderun

2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 471 Mülki İdare Amiri´nin görev yerleri değiştirildi. Hatay´da 4 kaymakam başka görevlere atandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete´de yayımlandı. 2018 Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinin açıklanması İçişleri Bakanlığı tarafından duyuruldu. Atamaların, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldığı açıklandı. Yayınlanan kararnameye göre Antakya, Belen, Kumlu ve Kırıkhan Kaymakamları değişirken, Hatay Vali Yardımcılarından biri de Antakya Kaymakam olarak atandı. Hatay Vali Yardımcılığına ise Maçka Kaymakamı Orhan Aktürk getirildi.

Erkayıran Ankara Vali Yardımcısı
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi´ne göre Hatay Vali Yardımcılığı görevine Maçka Kaymakamı Orhan Aktürk getirilirken, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop Sandıklı Kaymakamlığı´na, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına, Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu Gölova Kaymakamlığı´na, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran Ankara Vali Yardımcılığı´na atandı.
Antakya Kaymakamlığına ise Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli getirildi. Kararname ile Belen Kaymakamlığına Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, Kumlu Kaymakamlığına Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Kırıkhan kaymakamlığına ise Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu getirildi.
Hatay Valiliği´nde uzun yıllar görev yapan, Suriyeli göçmenlerle ilgili çalışmalarda bulunan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında da görevler üstlendiği bilinen Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Hatay´da görev yapmaya devam etti; Hatay Vali Yardımcılıı yerine Antakya Kaymakamı olarak görevlendirildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23