47 Kıbrıs gazisine madalya

Kıbrıs Barış harekatına katılan 47 Kıbrıs gazisi, İskenderun´da düzenlenen törende, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası Tüzüğü kapsamında Kıbrıs Hükümeti tarafından gönderilen Milli Mücadele Madalyası ve Beratlar

GÜNCEL 9.12.2019 10:34:40 0
47 Kıbrıs gazisine madalya

İskenderun/SES

1974 Kıbrıs Barış Harekâtına katılan ve ´Gazi´ ünvanı alan Kıbrıs gazilerine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Mücadele Madalyası Tüzüğü kapsamında düzenlenen Milli Mücadele Madalyası ve Beratı törenle verildi.

/resimler/2019-12/9/1036224662182.jpg

Gazilere madalya ve beratlarının verildiği törene, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, belediye başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Albay İbrahim Özdoğan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürvekli Fatma Tunç, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürvekili Kadir Başar ve T. Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan da katıldı.
Törende konuşan İskenderun Kaymakamı Yönden, ülkemizin birlik ve beraberliği ile vatan topraklarının bütünlüğü ve milletimizin selameti için canlarını feda eden gazilerimize büyük bir gurur ile madalyalarını verdiklerini ifade etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Turhan da 47 Kıbrıs Gazisine KKTC Milli Mücadele Madalyasının verildiğini belirtti.
Kaymakam Yönden, güzide ülkemizin birlik ve beraberliği ile vatan topraklarımızın bütünlüğü ve aziz milletimizin selameti için canlarını feda eden kahraman gazilerimize büyük bir gurur ile madalyalarını takdim ettiğini ifade ederek, bu müstesna gün vesileyle ebediyete intikal eden muhterem gazilerimizi de rahmet ve saygıyla andığını sözlerine ekledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57