5 Temmuz, 1-0 yendi

Bölgesel Amatör Ligi

GÜNCEL 21.01.2020 10:53:39 0
5 Temmuz, 1-0 yendi

Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: İbrahim Güner ***, Kübra Kahraman ***, Halil Bozkurt ***.
5 Temmuz İskenderunspor: Seyfettin ***, İsmail ***, Mehmet ***, Onur **, Tolga ***, Sefer *** (dk. 62 Nevres **), Ali ***, Koray ***, Ercan *** (dk. 66 Ulaş **), Azem ***, Zafer **** (dk. 77 Erdi **).
Mucur Yabanlıspor: Serdar **, Emre **, Yiğit **, Şükrü **, İsa **, Onur **, Ertuğrul **, Alperen * (dk.44. Seyithan *), Mevlüt **, Yunus ** (dk. 72 Zekeriya *), Orkun Erdoğan **.
Sarı kart: Mehmet, Tolga, Nevres, Ali, Ercan, Azem (5 Temmuz İskenderun Spor), Emre, Ertuğrul, (Mucur Yabanlı Spor).
Kırmızı kart: Dk. 90+4. Tolga (5 Temmuz İskenderun Spor)
Gol: Dk. 65 Zafer (5 Temmuz İskenderun Spor).

Orhan Yıldız/İskenderun
TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, sahasında konuk ettiği Mucur Yabanlı Spor´u Zafer Kargoğlu´nun attığı golle 1-0 yendi ve grup üçüncüsü oldu. Bir kırmızı, 8 sarı kartın gösterildiği karşılaşmada, . 5 Temmuz İskenderun Spor´un kalecisi Seyfettin Özer ile Mucur Yabanlı Spor kalecisi Serdar, kritik pozisyonlarda yaptığı kurtarışlarla topun filelerle buluşmasına izin vermedi.
Maçın ilk yarısında iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince, ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi ve gül, ikinci yarının 65. dakikasında geldi. Bu dakikada takımının geliştirdiği atakla Adem´den pası alan Zafer cezaalanı içerisinden topu filelere gönderdi. Zafer, attığı golün sevincini takımın teknik direktörü Murat Kurt, kulübün asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu ve takım arkadaşlarıyla paylaştı. Hakemin maçı bitiren düdüğünün ardından futbolcular taraftarların bulunduğu tribüne giderek galibiyeti kutladı.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarındaki ataklardan sonuç alınamayınca, karşılaşma 5 Temmuz İskenderun Spor´un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ve ev sahibi takım 5 Temmuz İskenderun Spor, sahadan üç puanla ayrılarak ligdeki puanını 27´ye çıkardı. 5 Temmuz İskenderun Spor Teknik Direktörü Murat Kurt, ligde ilk resmi maçına çıktığı Mucur Yabanlı Spor karşısına takımının ilk galibiyetini yaşadı.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da belediye başkan yardımcıları ve kulüp yöneticileri olan Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, M. Ali Dokuzoğlu ile birlikte takım ve kulübe moral ziyaretinde bulundu. Takımı, antreman yaptığı Beş Temmuz Stadında ziyaret eden Tosyalı ve yöneticiler, teknik direktörü Kurt´tan bilgi aldı ve futbolcularla sohbet edip, başarı diledi. Tosyalı, 'İskenderunlular ligin ikinci yarısında sizden daha büyük başarılara imza atmanızı beklemektedir. Bunun için daha da çok çalışmanızı istiyoruz' değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23