5 Temmuz: 2- Mucur: 1

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 24.09.2019 10:06:10 0
5 Temmuz: 2- Mucur: 1

Akın Bodur/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda Mucur Yabanlı Spor´u 2-1´lik sorla yendi.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi sahasında oynanan ve çok sayıda taraftarın da izlediği karşılaşmayı hakemler Adem Karakaya, Adem Uçarlı ve Arslan Sevinç yönetti. Maçta Mucur Yabanlı Spor´un golünü 8. dakikada Mert, 5 Temmuz İskenderun Spor´un gollerini de 40. dakikada Ali Yıldırım ile 86. dakikada Fırat Kaya attı.
Ligin ilk maçında deplasmanda 2-1´lik galibiyetle üç puan alan 5 Temmuz İskenderun Sporlu futbolcuları, takımla birlikte deplasmana giden kulüp yöneticisi Ahmet Keskin kutladı. Kulüp başkanı Kemal Nadir Ünal, 'Maçtan üç puanla ayrılan takımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum' açıklaması yaparken, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve belediye başkanı Fatih Tosyalı da takımı kutlayanlar arasında yer aldı. İskenderun Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, kaymakam Yönden´in şu ifadesine yer verildi: 'Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Sporumuz yeni sezonun ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Mucur Yabanlı Sporu 2-1 mağlup etmiş olup, maçtan üç puanla ayrılarak bizleri onore etmişlerdir. Bu itibarla 5 Temmuz İskenderun Spor´un idari ve teknik yöneticileri başta olmak üzere tüm sporcularını candan tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.'
Takımın yeni futbol sezonuna iyi bir başlangıç yaptığını belirten Tosyalı, 'Takımın yeni yönetimi, yeni kadorusu ile sezon öncesi güzel bir kamp geçirdi. Deplasma alınan bu galibiyet bizleri son derece memnun etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada özveri ile galip gelen futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti tüm İskenderunlulara armağan ediyoruz' değerlendirmesinde bulundu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23