5 Temmuz: 2-Yahyalı: 1

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 1.10.2019 11:45:54 0
5 Temmuz: 2-Yahyalı: 1


Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, sahasında konuk ettiği Yahyalı Spor´u 2-1´lik skorla yendi ve ligdeki puanını 6´ya yükseltti.
İskenderun Beş Temmuz Stadında oynanan karşılaşmaya 'Adem Kırdar ölmedi, kalbimizde yaşıyor' pankartıyla çıkan 5 Temmuz İskenderun Spor, Koray Kurt ile Tolga Akyüz´ün attığı gollerle sahadan üç puanla ayrıldı. Kahramanmaraş bölgesi hakemleri Ahmet Cengiz Gök, Sinan Bülbül ve Abdullah Mesut Doğru´nun yönettiği maçın ilk yarısında 5 Temmuz İskenderun Spor ve Yahyalı Sporlu futbolcular, yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince, karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

5 Temmuz, puanını 6´ya çıkardı
Karşılaşmanın ikinci yarısında Yahyalı Spor´un geliştirdiği atakta İsmet Yazgan, vuruşuyla topu filelere gönderdi 1-0 öne geçti.
Maçın 82. dakikasında 5 Temmuz İskenderun Spor ceza alanı dışından serbest atış kazandı. Atışı kullanan Koray Kurt, topu Yahyalı Spor filelerine gönderdi ve skor eşitlendi: 1-1.
Maçın 90+3. dakikasında 5 Temmuz İskenderun Spor´lu Tolga Akyüz, kafa golüyle topu Yahyalı filelerine gönderince durum 2-1 oldu. karşılaşma bu sonuçla bitince 5 Temmuz İskenderun Spor, sahadan 3 puanla ayrılan takım oldu ve ligdeki puanını 6´ya çıkarttı.

Belediye ve yönetim takımı kutladı
Maçı kazanan 5 Temmuz İskenderun Spor´u kulüp başkanı Kemal Nadir Ünal ve yöneticiler Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Bünyamin Saraçoğlu ve Suat Alpaydın ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve yardımcısı Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Tosyalı, 'Daha işin başındayız. Ve gecikmeli de olsa bizi sevindirdiniz. Bizler arkadaşlarımızla birlikte sizlere destek olmak için tüm imkanları seferber ettik, camiamızı sevindirdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da başarılarınızın devamını bekliyor' değerlendirmesini yaptı. Tosyalı, galibiyet sonrası takımın teknik direktörü Hıdır Özdemir´i de kutladı. İskenderun Belediye Meclis Üyesi CHP´li Bülent Şimşek de belediye başkanı Tosyalı ile kulüp başkanı Ünal, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuları mesajla kutladı. Şimşek, 'Pazar günü oynan İskenderun Spor ve Yahyalı spor karşılaşmasını 2-1 kazanan İskenderun Sporu tebrik eder, şampiyonluk yolunda başarılarının devamını diliyorum. Bu takıma desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Fatih Tosyalı, yardımcısı ve kulüp başkanımız Kemal Nadir Ünal beye bir İskenderunlu ve İskenderun Sporlu olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Bu takıma desteklerimizi her koşulda yerine getirmek içinde üzerimize düşeni yapacağız. Bütün İskenderunlularında takıma sahip çıkamaya ve desteklemeye davet ediyorum' ifadesini belirtti. karşılaşmayı izleyen bazı taraftarlar ve futbolcular da verdiği destekten dolayı Tosyalı´ya sevgi gösterisinde bulundu. Maçın bitiş düdüğünün ardından bazı futbolcular İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı´yı omuzlarına alırken, taraftarlar da ayakta alkışladı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00