5 Temmuz: 3- Reyhanlı: 1

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 4.02.2020 11:02:33 0
5 Temmuz: 3- Reyhanlı: 1

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, sahasında konuk ettiği Hatay takımı Reyhanlı Spor´u 3-1 yendi. İskenderun Beş Temmuz Stadında oynanan karşılaşmada, 5 Temmuz İskenderun Spor´un gollerini Ali Yıldırım, Erdi Yıldırım ile Zafer Karoğlu, Reyhanlı Spor´un golünü de Oğuz Kaan Oral attı.

Akın Bodur/İskenderun
TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, sahasında konuk ettiği aynı ilin takımı Reyhanlı Spor´u 3-1´lik skorla mağlup etti. 5 Temmuz İskenderun Spor´u galibiyete taşıyan golleri Ali Yıldırım, Erdi Yıldırım ile Zafer Karoğlu kaydederken, Reyhanlı Spor´un golünü de Oğuz Kaan Oral attı.
İskenderun Beş Temmuz Stadında oynanan ve hakemler Ümit Çakır, Halil Tolgahan Demir ile Oğuz Başbenzer yönettiği karşılaşmada İskenderun Spor, her iki yarıda atılan gollerle rakibi Reyhanlı Spor´u yendi ve ligdeki puanını 33´e çıkarttı. Aynı grupta oynayan Reyhanlı Spor ise 23 puanda kaldı.
Maçın 19. dakikasında atak geliştiren 5 Temmuz İskenderun Spor, Onur Çakır´ın 6 pas çizgisi üzerine indirdiği topu Ali Yıldırım kafa ile Reyhanlı Spor filelerine gönderdi: 1-0.
Karşılaşmanın 27. dakikasında 5 Temmuz İskenderun Sporlu Koray Kurt´un pasını alan Erdi Yıldırım, cezalanı içerisindenden attığı topu filelere gönderdi ve durumu 2-0 yaptı.
Maçın ilk yarısı 5 Temmuz İskenderun Spor´un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısı ve maçın 48. dakikasında Reyhanlı Spor´un kazandığı serbest atışı kullanan Oğuz Kaan Oral, ceza alanı dışından yaptığı vuruşla topu 5 Temmuz İskenderun Spor kalesine gönderdi ve durumu 2-1 yaptı.
Karşılaşmanın 50. dakikasında 5 Temmuz İskenderun Spor´un geliştirdiği atakta Zafer Kargoğlu, , Reyhanlı Spor ceza alanı içinden attığı şutla topu filelere gönderdi ve maçın skorunu belirledi: 3-1.
Karşılaşmanın 88. dakikasında İskenderun Sporlu Fırat Kaya, ceza alanı içerisinde Barış Can Gür tarafından yere düşürülünce, hakem Barış Can Gür´e sarı kart gösterdi ve Barış, ikinci sarı kart cezalısı olarak kırmızı kartla saha dışında kaldı.
5 Temmuz İskenderun Spor´un taraftarı karşısında Reyhanlı Spor´u mağlup etmesi, maçı izleyenler tarafından kutlandı. Kulüp yöneticileri Ahmet Keskin ve Bünyamin Saraçoğlu da soyunma odasına giderek futbolcuları kutladı ve yönetim olarak desteklerinin devam edeceğini ifade etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22