5 Temmuz, antremanı sürdürüyor

TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, lig çalışmalarını sürdürüyor.

SPOR 22.10.2020 10:55:16 0
5 Temmuz, antremanı sürdürüyor

Akın Bodur/İskenderun

19 yaş ortalamasına sahip olan 5 Temmuz İskenderun Spor´, teknik heyetin gözetiminde sabah Karasopa Spor Salonunda kuvvet çalışması, öğleden sonra da İskenderun Belediyesi Karayılan Spor Tesislerinde saha çalışması yaptı.
İskenderun Belediyesi Karayılan Spor Tesislerinde çalışmalarını sürdüren ve antremanlara ara vermeyen 5 Temmuz İskenderun Spor´un önümüzdeki süreçte itibaren özel karşılaşmalar yapacağı belirtildi.

5 Temmuz´a destek ziyareti
İskenderun Belediyesinin Karayılan Mahallesineki Spor Tesislerinde antreman yapan 5 Temmuz İskenderun Spor´un çalışmasını, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve 5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal da izledi. Ziyarette, Seymen Et Pazarı işletmecisi Hüseyin Karakurt´un organizasyonuyla futbolculara mangal ziyafeti de verildi. Tosyalı ve Ünal, mangalda pişen etleri futbolculara dağıttı. 5 Temmuz İskenderun Spor koordinatörü Seyfi Kesik, takımın teknik direktörü Kenan Mercanoğlu, antrenörler Halit Yavuz ve Kenan Kurt´tan takım ve futbolcuların çalışmaları hakkında bilgiler alan Tosyalı, takıma destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Tosyalı, 'Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden olan 5 Temmuz İskenderunspor kulübünün futbolcu ve teknik heyeti ile belediyeye ait Karayılan Tesislerimizde bir araya gelerek idman sonrasında güzel bir sohbet toplantısı gerçekleştirdik. Takımın hazırlık çalışmaları hakkında teknik heyetten bilgiler alarak sporculara başarı diledik' dedi ve spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini söyledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22