5 Temmuz sezonu açıyor

Hatay Spor ile dostluk maçı oynayacak

SPOR 10.09.2019 09:42:22 0
5 Temmuz sezonu açıyor

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, 11 Eylül Çarşamba günü Hatay Spor ile yapacağı maçla taraftarın karşısına çıkacak ve yeni sezonu açacak. Maç, İskenderun beş Temmuz Stadında saat 16.30´da başlayacak. Karşılaşma öncesi saat 15.30´da İskenderun Spor ile Hatay Spor şöhretleri de bir dostluk maçı oynayacak. Sezona yönelik kamp çalışmalarını Nevşehir´in Ürgüp ilçesinde yapan 5 Temmuz İskenderun Spor, kampını tamamladı ve kenti dönerek çalışmalarını İskenderun´da sürdürmeye başladı.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve ilçe kaymakamları ile belediye başkanlarının da davet edildiği maçta, Hatay Valisi Rahmi Doğan, HBB Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül´ün de şöhretler karması takımlarında forma giyebileceği belirtildi. Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Ayhan Dik tarafından organize edilen sezon açılışına, Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk de katılacak.
Belediye başkanı Tosyalı yöre halkını 5 Temmuz İskenderunspor kulübünün sezon açılışı ve özel karşılaşmaya davet etti. Hedeflerinin başarılı bir sezon geçirmek olduğunu ifade eden Tosyalı, 'Yeni sezon öncesi çalışmalarına başlayan takım, kamp programında gerçekleştirdiği hazırlık maçlarının ardından yenilenen kadrosuyla İskenderun halkı ve taraftarlarının önünde sahaya çıkıyor' değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04