5 Temmuz, Talas´a hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 8.11.2019 10:42:53 0
5 Temmuz, Talas´a hazırlanıyor

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, hafta sonu sahasında Talasgücü Belediye Spor´u konuk edecek. Maç, 10 kasım Pazar günü saat 14.00 da İskenderun Beş Temmuz Stadında başlayacak.
Konuk edecekleri Talasgücü Belediye Spor maçının hazırlıklarını teknik direktör Hıdır Özdemir yönetiminde sürdüren 5 Temmuz İskenderun Spor, Belediye Karayılan Spor Tesislerinde antrenman yaptı. Takımın antremanını külüb yöneticileri Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin ve Bünyamin Saraçoğlu ile İskenderun Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam da izledi.

Kurt, altyapıdan sorumlu teknik direktör
Öte yandan İskenderun Spor, İskenderun Demirçelik Spor, Hatay Spor, Sakarya Spor, Van Spor, Darıca Gençlerbirliği Spor, Payas Spor ile Kırıkhan Spor´da futbol oynayan ve bir süre önce futbola veda edip, teknik direktörlük diploması alan Murat Kurt, 5 Temmuz İskenderun Spor´un alt yapıdan sorumlu teknik direktörlüğe getirildi. kendisini göreve getiren İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ile kulüp yöneticileri Ünal, Keskin, Saraçoğlu ve belediyede müdürlük yapan Saydam´a, teşekkür eden Kurt, alt yapı hocaları Murat Bodur ve Süleyman Paltacı ile birlikte BAL takımının Karayılan Spor Tesislerindeki antrenmanını izledi. Kurt, 'Murat ve Süleyman hocalarımızla birlikte genç futbolcularımızı BAL takımımıza hazırlamak için çaba harcayacağız. Geçmişte futbolcu fabrikası olarak anılan Iskenderunsporu tekrar hakettiği yere taşımak ve İskenderunspor ve Türk futboluna karakterli futbolcular yetişmeye sağlamaya çalışacağız. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız' değerlendirmesinde bulundu.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00