5 Temmuz yenip, lider oldu

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 15.10.2019 10:33:59 0
5 Temmuz yenip, lider oldu

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, önceki gün sahasında konuk ettiği Pozantı Gençlik ve Spor´u 2-1´lik skorla yendi ve 12 puanla grup lideri oldu. 5 Temmuz İskenderun Spor, sahaya 'Türk milleti ordusunun yanında' pankartıyla çıktı.
İskenderun Beş Temmuz Stadında oynanan ve hakemler Hasan Can Tamtekin, Ramazan Taşkın ile Çiğdem Çekiç´in yönettiği karşılaşmayı Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, AKP İskenderun ilçe Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Neslihan Oğuzhan Akkoca, kulüp yöneticileri Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Bünyamin Saraçoğlu ve Suat Alpaydın da izledi.
Maçın 8. dakikasında Pozantı Gençlik Spor´un kazandığı penaltı atışını kullanan Ersin Teber, topu 5 Temmuz İskenderun Spor filelere göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi.
5 Temmuz İskenderun Sporlu futbolcu Sefer Mert Buldu, karşılaşmanın 11. dakikasında skoru eşitledi: 1-1.
İlk yarı bu skorla sona erdi.
Maçın ikinci yarısında rakibine göre sahada daha üstün olan 5 Temmuz İskenderun Spor, yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi, Pozantı Gençlik ve Spor´un ataklarını önleyen kaleci İsmail Turhan ise yaptığı kurtarışlarla sahanın öne çıkan isimleri arasında yer aldı.
5 Temmuz İskenderun Spor, karşılaşmanın 67. dakikasında kazandığı penaltı atışını Ali Yıldırım´la kullandı. Yıldırım, topu Pozantı Gençlik ve Spor kalesine göndererek takımını 2-1 öne geçirdi ve maçın skorunu da belirledi: 2-1.
Karşılaşma bu sonuçla bitince 5 Temmuz İskenderun Spor, sahadan 3 puanla ayrıldı ve ligdeki puanını 12´ye yükselterek, grup lideri oldu.
5 Temmuz İskenderun Spor-Pozantı Spor maçının bitiş düdüğü sonrası taraftar galibiyeti kutladı, belediye başkanı Tosyalı´ya sevgi gösterilerinde bulundu. Tosyalı da gösterilen ilgiye alkışlayarak cevap verdi.

Belediye, halkı maça davet etti
5 Temmuz İskenderunspor-Pozantı Spor arasında dün oynanan karşılaşma öncesi taraftarı maçı izlemeye davet eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 'Taraftar desteğimizle birlikte hem yönetimimiz, hem hocamız hemde futbolcularımızın moral ve motivasyonlarının üst seviyede olmasıyla birlikte inşallah Pazar günü 90 dakikanın sonunda sevinen taraf biz oluruz diye temenni ediyorum Futbolu seven taraftarlarımız başta olmak üzere tüm halkımızı 5 Temmuz Stadında saat 15.00´da takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Bu önemli maçta takımıza destek çıkalım. Maçın fair play çerçevesinde geçmesi en büyük temennimiz' açıklamasını yaptı.

Reyhanlı, deplasmanda galip
Öte yandan TFF Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda mücadele eden Reyhanlı Spor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Ceyhan Spor´u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Reyhanlı Spor, deplasmanda aldığı galibiyetle ligdeki puanını 7´ye çıkarmış oldu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00