5 Temmuz´a destek çağrısı

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 31.10.2019 10:03:51 0
5 Temmuz´a destek çağrısı

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, ligde aldığı galibiyetlerle başarısını sürdürüyor. Kulübün asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu da kentin, 5 Temmuz İskenderun Spor´un renkleri olan Turuncu-Mavili bayraklarla donatılmasını istedi. hafta sonu oynanan 5 Temmuz İskenderun Spor-Osmaniye Tüysüz Spor maçını değerlendiren Saraçoğlu, 'Sezon başından bu yana alınan galibiyetler takımı ve camiamızı sevindirmektedir. 5 Temmuz İskenderun Spor, bölge insanımızın takımı.
Kulüp olarak, yıllardan beri hasret kaldığımız profesyonel lige tekrar dönmeyi arzuluyoruz. Bunun için bölgede bulunan tüm iş yerlerini kulübe destek amacıyla Turuncu-Mavili bayraklarla donatılmasını öneriyoruz. Hep beraber kenetlenerek başarıyı yakalayacağız' dedi.

5 Temmuz, Eşmekaya Sultanhanı maçına hazırlanıyor
BAL 5. Grubunda mücadele eden5 Temmuz İskenderun Spor, ligde oynadığı 6 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı ve 18 puanla Bölgesel Amatör Liginde grup liderliğini sürdürüyor.
5 Temmuz İskenderun Spor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor karşılaşmasının hazırlıklarını da sürdürüyor. Çalışmalarını teknik direktör Hıdır Özdemir yönetiminde sürdüren 5 Temmuz İskenderun Spor, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında antreman yaptı. Antremanı kulüp yöneticileri Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Saraçoğlu, Suat Alpaydın ve Kemal Nadir Ünal ile İskenderun Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam da izledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04