5 Temmuz´dan 5 transfer

Bölgesel Amatör Ligi

GÜNCEL 22.07.2019 10:42:59 0
5 Temmuz´dan 5 transfer

Akın Bodur/İskenderun

Yeni sezonda TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderun Spor Kulübünün yönetimi, transferini sürdürüyor. 5 Temmuz İskenderun Spor, 1 iç ve 4 dış transfer yaparak, toplam 5 futbolcuyu renklerine bağladı. Transferler için imza töreni düzenlendi. İskenderun Belediyesi brifing salonundaki imza törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile kulüp ve belediye yöneticileri Kemal Nadir Ünal ve Ahmet Keskin, 5 Temmuz İskenderun Spor As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ile teknik direktör Hıdır Özdemir ve yardımcıları da katıldı. İmza töreninde kulübün transfer ettiği futbolcularla tanışan ve değerlendirmede bulunan İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, 'İmkanlar dahilinde iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Sizlere vereceğimiz her kuruşun da hesabından İskenderunlular bilgi sahibi olacak' ifadesini belirtti. 5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp As Başkanı Saraçoğlu da, Aydın Spor´dan sol bek oyuncusu Okan Aslan (27), Ceyhan Spor´dan kanat oyuncusu Erdi Yıldırım (22), Kilis Belediye Spor´dan orta saha oyuncusu Nevres Demir (22), Adana Kürkçüler Spor´dan stoper Berk Ortak´ın (22) transfer edildiğini, iç transferde ise Hasan Kaya ile önümüzdeki sezon için de anlaşmanın yapıldığını söyledi.
Teknik direktör Özdemir yönetimindeki çalışmalara katılacak olan transfer edilen futbolculara, önümüzdeki günlerde yeni isimlerin de ekleneceği belirtildi. Saraçoğlu, teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda renklerimize bağladığımız futbolcuların yanı sıra alt yapıdan kadromuza dahil etmeyi düşündükleri gençleri de antrenmana davet edeceklerini belirtti.

Sezanaçılışı Ağustos´ta
Bölgesel Amatör Ligi takımı 5 Temmuz İskenderun Spor, yeni sezonu 5 Ağustos Pazartesi günü açacak. Kulüp, sezon açılışını 5 Temmuz Stadında saat saat 18.30´da başlayacak törenle yapacak vee taraftarını selamlayacak.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00