'500 listesine' ziyaretle plaket

İstanbul Sanayi Odası, Türkiye´nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu listesine giren bölgedeki kuruluşlara ziyaretlerde bulundu, plaket vererek kutladı.

GÜNCEL 27.07.2022 16:53:40 0

Dörtyol/SES

Payas´taki sanayi kuruluşlarına yapılan ziyarete Payas Kaymakamı Polat Kara, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve YK üyeleri ile odanın genel sekreteri Ahmet Karapür da katıldı. Kaymakam Kara ve oda yönetimi, Net Haddecilik sahibi Mahmut Kirmit , Tufan Endüstri Demir Çelik Anonim Şirketi YK Başkanı Osman Tufan, Corbus Çelik Sanayi Anonim Şirketi Müdürü Mustafa Çiçek, Koç Metalürji Anonim Şirketi Müdürü Murat Umur, Atakaş Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Müdürü İhsan Ar´ı ziyaret edip, sohbet etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı ve plaket vererek kutladı.
Ziyaretler sonrası değerlendirmede bulunan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, “İstanbul Sanayi Odası´nın 1968 yılından beri değerlendirmeye alarak belirlediği 500 firma içerisinde Dörtyol ve Payas´tan 8 firmanın yer alması bizleri gururlandırdı. Oda olarak üye iş yerlerimize Payas Kaymakamı Polat Kara ile birlikte ziyaretler gerçekleştirerek tebrik plaketi takdim ettik. Önümüzdeki günlerde de Dörtyol bölgesindeki firmalara ziyaretler gerçekleştireceğiz. Elde edilen başarı hem ilçelerin, hem de Hatay´ın duyurulması adına oldukça kıymetli buluyoruz. Dünya ve ülkemizdeki ekonomik sarsıntılara rağmen istihdam ve üretim yaratarak katma değer oluşturan tüm sanayici ve iş insanlarımıza müteşekkiriz. Odası olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz' diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19