58 bin öğrenciye lunapark bileti

Belediyenin ´ara tatil´ hediyesi

GÜNCEL 14.11.2019 11:20:46 0
58 bin öğrenciye lunapark bileti

İskenderun/SES

Milli Eğitim Bakanlığının, 2019-2020 eğitim öğretim döneminin ilk yarısında sınavlar sonrasında bu yıl ilk kez uygulayacağı ´ara tatil´ uygulamasına hafta sonu başlayacak. Anaokulu, ilk, orta ve lisede eğitim alan öğrenciler, ´ara tatil´ kapsamında önümüzdeki hafta okula gitmeyecek. İskenderun Belediyesi, kaymakamlıkla imzalanan protokol kapsamında dün kentte eğitim alan 58.100 öğrencilere, ara tatil hediyesi olarak lunapark bileti verdi. Belediye ile İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü arasında öğrencilere lunapark bileti verilmesini de içeren, sosyal, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlerle ilgili işbirliği protokolü, kaymakam İskender Yönden´in katılımıyla imzalandı. Protokolle, İskenderun´da eğitim veren 143 okuldaki 58 bin öğrenciye lunapark bileti hediye edildi.
İskenderun Belediyesinde imzalanan Luna Park Bileti Protokol Törenine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, belediye başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürvekili Ahmet Yanmaz ve okul yöneticileri de katıldı. Törende, belediye başkanı Tosyalı´nın girişimleriyle kentin sahil kesiminde geçtiğimiz günlerde kurulan Luna Park Eğlence Merkezi´nde kullanılmak üzere hazırlanan 120 bin adet bilet, ilçede resmi ve özel okullarda öğrenim gören okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki tüm öğrencilerimize hediye edilmek üzere okul müdürlerimize teslim edildi. Belediyesi brifing salonunda düzenlenen törene okul müdürleri katıldı.

İlk ara tatil yarın okul sonrası başlıyor
Törende konuşan kaymakam Yönden, 'İlk ara tatil 18 Kasım´da başlayacak ve 22 Kasım´a kadar devam edecek. Belediye ara tatilde öğrencilere bir sürpriz yaparak tatilde hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla lunapark bileti hediye ediyor. Diğer konularda da imzaladığımız protokol gereği çeşitli etkinlikler ve yıl boyu aktiviteler devam edecek' dedi. Belediye başkanı Tosyalı de belediye ve kaymakamlık arasında imzalanan protokolle öğrencilere ara yıl tatil öncesi dağıtılmak üzere ücretsiz lunapark biletlerini okul müdürlerimize teslim ettiklerini belirtte. Tosyalı, '117 resmi okul ve 26 özel okulda eğitim gören 58.100 öğrenciye lunapark bileti hediye etmiş oluyoruz. Öğrencilere ara yıl tatilinde keyifli ve neşeli zaman diliyorum' değerlendirmesini yaptı. Kaymakam Yönden ve belediye başkanı Tosyalı, öğrencilere verilmek üzere biletleri okul müdürlerine teslim etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57