5 İngilizce öğretmenine Erasmus+ projesi

Belen Kaymakamlığının, Romanya ve İtalya ortaklığıyla yürüttüğü Erasmus+ "EDUcate YOUth - Nonformal bridges to formal education" projesinin toplantısı ve eğitimi, Romanya’nın Sinaia şehrinde yapıldı.

EĞITIM 27.10.2022 12:13:00 0
5 İngilizce öğretmenine Erasmus+ projesi

İskenderun/SES

Proje kapsamında ingilizce öğretmenleri gençleri daha çağdaş yöntemleri kullanarak eğitmek ve dijital araçların eğitimde kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen eğitim aldı. 

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye’den Belen Kaymakamlığı, Romanya'dan ATDD (Asociatia Tineret Pentru Dezvoltare Durabila) Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı, Liceul Constantin Brâncoveanu Lisesi ve İtalya’dan Beyond Borders sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde 3 farklı ülkeden toplam 20 gençlik çalışanının katılımı ile başladı. Projede kapsamında öğretmenler Web 2.0 araçlarının kullanımını deneyimledi, proje sürecince eğitici ve mesleki-kişisel gelişimi arttıran faaliyetlerden de faydalandı. 

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, “Erasmus+ EDUcate YOUth - Nonformal Bridges to Formal Education projesi kapsamında öğretmenlein aldıkları eğitimler sayesinde sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmayı hedeflemiş ve günümüz gençlerinin ihtiyaç duyduğu eğitim anlayışının yerine getirilmesini destekleme amaçlı çalışamlara katılmıştır. Çağımızın ihtiyacı olarak dijital teknolojiye dayalı yenilikçi öğrenme yöntemlerini geliştirme amaçlı verimli geçen bir proje olmuştur" değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19