6 Şubat sonrası ilk basılı gazetemiz raflarda

6 Şubat depremlerinin üzerinden 10 ay geçti. Bu sayı, o tarihten bugüne ağır hasar gören tesislerimizden dolayı çıkaramadığımız gazetemizin ilk sayısı.

İSKENDERUN 14.12.2023 06:03:00 0
6 Şubat sonrası ilk basılı gazetemiz raflarda

Sayın Okurlarımız, SES dostları, 

6 Şubat depremlerinin ardından uğradığımız kayıplar ve aldığımız ağır hasar dolayısıyla ara verdiğimiz basılı yayınlarımıza, yeniden devam etme kararı aldık. Bu süreçte gösterdiğiniz dayanışma için siz değerli okurlarımıza ve gazetemiz dostlarına en içten teşekkürlerimizi sunarız. 

Yaşadığımız zorlu anlar, sadece kentimizi değil, aynı zamanda kurumumuzu da derinden etkiledi. Ancak, bu zor dönemde birlik ve beraberlik içinde olmanın gücünü keşfettik. 

Basılı yayın hayatına yeniden başlarken bunu aynı zamanda gazetemizin kurucusu Ayşe Figen ARLI -ÜLKÜMEN ile Haluk ARLI’nın bir kent emaneti ve mirası olarak da kabul ediyoruz. 

Ses Gazetesi olarak, güçlü bir gazetecilik geleneğine olan bağlılığımızı sürdürerek, objektiflik ilkesinden ödün vermeden, kaliteli ve güvenilir haber içeriği sunma taahhüdümüzü yinelemek isteriz. 

Okuyucularımızın güveni ve desteği, bizim için büyük bir değer taşımaktadır. Sizlerle birlikte, geçmişten günümüze ve geleceğe dair yaşananları izlemek ve paylaşmak adına bu sayfalarda buluşmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. 

Ses Gazetesi ailesi olarak, yeniden aranızda olmanın heyecanını yaşıyor, bu süreçteki destek ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Sayfalarımız aracılığıyla, bilgiye ulaşmanın, düşünceleri paylaşmanın ve toplumsal iletişimi güçlendirmenin de sorumluluğuyla birarada olacağız. 

Saygılarımızla, 

SES


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19