7 ayrı hırsızlık olayı aydınlandı

6 ve 20 şubat depremleri sonrasında artan hırsızlık vakalarına yönelik önlemlerin arttırıldığı İskenderun’da 7 farklı hırsızlık vakası ayrınlandı.

İSKENDERUN 18.05.2023 12:50:00 0
7 ayrı hırsızlık olayı aydınlandı

İskenderun’da meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelileri Z.T.Ö. ile Y.S. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. Sanıkların ikametlerinde yapılan aramada 2 adet televizyon ile klima iç ve dış ünitesi ele geçirilmişti.

Diğer bir hırsızlık vakasının sanıklarının ise malzemelerle birlikte suçüstü yakalandığı bildirildi. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı bilgilendirmede, “Evden hırsızlık olayının şüphelileri A.Ö., M.Y., M.H.C. ile A.B. hırsızlık malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalanmış, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir” denildi.

İskenderun’da üç farklı ikamette meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisi B.A. da şehir dışına kaçmak üzereyken yakalandı, evinde yapılan aramada çok sayıda gümüş ev eşyası, dizüstü bilgisayarlar ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

Yine İskenderun’da dört ayrı hırsızlık olayının şüphelisi B.A. saklandığı ikamette çalıntı dört adet cep telefonu ile birlikte yakalandı. B.A.’nın tutuklandığı öğrenildi.

Hırsızlık olayıyla ilgili diğer bir tutuklama ise yine evden hırsızlık olayı ile ilgili gerçekleşti. İskenderun’da meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisi G.K. saklandığı ikamette çalıntı üç adet Laptop ile birlikte yakalandı. 


Anahtar Kelimeler: hırsızlık olayı aydınlandı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19