8 kaymakamın görev yeri değişti

Kaymakamlar kararnamesi yayımlandı

GÜNCEL 24.08.2021 19:19:22 0
8 kaymakamın görev yeri değişti

Akın Bodur-Nesrin Geyik/İskenderun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzaladığı 2021 Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete´de yayımlandı. Kararname ile Hatay´da 8 ilçenin (Dörtyol, Erzin, Reyhanlı, Arsuz, Kumlu, Hassa, Yayladağı ve Altınözü) kaymakamları ile 2 vali yardımcısının görev yerleri değişti.
Yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ise Dörtyol Kaymakamı Ali Murat Kayhan Konya/Meram Kaymakamlığına atandı; Dörtyol Kaymakamlığına ise Antalya/Aksu Kaymakamı Aydın Ergün getirildi. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı İzmir/Kemalpaşa Kaymakamlığına atanırken, yerine Mardin/Artuklu Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar getirildi. Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci Hatay Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanırken, Erzin Kaymakamlığına Kilis Vali Yardımcısı Osman Demir getirildi. Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan Sakarya/Serdivan Kaymakamlığına atanırken, Reyhanlı Kaymakamlığına Düzce/Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk getirildi.

Hatay´da kimler nereye atandı?
Kumlu Kaymakamı Ercan Kayabaşı Mardin/Nusaybin Kaymakamlığına atanırken, Kumlu Kaymakamlığına Sivas/Kangal Kaymakamı Erinç Demir atandı. Hassa Kaymakamı Kadir YurdagülDiyarbakır /Dicle Kaymakamlığına atanırken yerine Manisa/Köprübaşı Kaymakamı Ahmet Korkmaz getirildi. Yayladağı Kaymakamı Muhammed Sait Baytok Siirt/Tillo Kaymakamlığına atanırken, yerine Bitlis Valiliği Kaymakam adayı Ömer Faruk Gökçe atandı. Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur Gaziantep Vali Yardımcılığına atanırken, yerine Ardahan Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü getirildi. Hatay Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu Ankara Vali Yardımcılığına atanırken, Hatay Vali Yardımcısı Salih Altun Eskişehir Vali Yardımcılığına atandı. Hatay Vali Yardımcılıklarına İzmir Vali Yardımcısı Erhan Günay ile Adana/Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu Hatay Vali Yardımcılığına atandı. Hatay Valiliği Kaymakam adayı Mehmet Anıl Çolak ise Afyonkarahisar/Bayat Kaymakamlığına atandı.
Hatay Milletvekili ve AKP MKYK Üyesi , AKP Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Türkoğlu, fotoğraflı yaptığı bir paylaşımda, kararnameye ilişkin ilde görev yapanlara bölgedeki çalışmaları için teşekkür etti, yeni gelenlere de başarı dileğinde bulundu.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de, kaymakamlığın resmi sosyal iletişim sitesinden yaptığı mülki idare amirleri ataması üzerine paylaşımında şunlara yer verdi: 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdir ve tensipleriyle imzalanan 2021 Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev yerleri değişen Hatay´daki mesai arkadaşlarım başta olmak üzere ülkemiz genelindeki tüm meslek büyüklerim, muhterem meslektaşlarım ve ulvi mesleğimizin taze kanları olan değerli kardeşlerimin yeni görev yerlerinin zat-ı alileri, aileleri, ülkemiz ve aziz milletimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyor; görevlerinde kolaylık ve muvaffakiyetler diliyorum.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22