8 mahalleyi birlikte gezdiler

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Seyfullah Gürbüz ve Enis Göçmen´in de katılımı ile mahalle ziyaretleri yapıldı.

GÜNCEL 8.09.2021 18:35:13 0
8 mahalleyi birlikte gezdiler

İskenderun/SES

 Belen´in Soğukoluk, Müftüler, İssume, Şekere, Benlidere, Halilbey, Bakras ve Cumhuriyet mahallesinde, muhtar ve yöre sakinleriyle yapılan görüşmelerde, yöre halkının sorunları dinlendi, talepleri alındı.
Mahalle ziyaretlerinde konuşan milletvekili Abdulkadir Özel, “Belediye Başkanımız İbrahim Gül´e teşekkür ediyorum. Gerçekten hizmet odaklı çalışmalarıyla Belen´in çehresini değiştirdi. Pozitif yaklaşımıyla daha birçok yatırımı Belen´e getirecek gibi. Bizler de bugüne kadar başkanın hizmet alma anlamında her zaman arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Maddi olarak sıkıntılı bir belediye olmasına rağmen, gerçekten takdiri hak eden bir başkan var. Mahallelerin eksiklikleri konusunda da notları aldık. Büyükşehir yetki ve sorumluluğunda olan hizmetleri alma konusunda yetkililerle gerekli görüşmeleri yapacağım. İlçede yaşadığımız en büyük sıkıntısı Belen´in coğrafik yapı anlamında yatırıma engel bir arazi yapıda olması. Belediye bu konuda sıkı bir çalışma içerisinde. Belen bizim başımızın üstünde' dedi.
Belen Belediye Başkanı Gül de yaptığı değerlendirmede şunları belirtti: 'Göreve geldiğim günden itibaren şahsın değil halkın çıkarlarını gözeterek hizmet etmeye çalıştık. Gezdiğimiz sekiz mahallede vatandaşların güzel sözlerine layık olmam şahsımı fazlasıyla onurlandırdı. Hizmet konusunda bizlerinde eksikleri yanlışları olabilir. Büyükşehir belediyesiyle koordineli bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. İnşallah en önemli sorunumuz olan merkez mahallelerinin asfalt yol sıkıntısını bir an önce çözüme kavuşturmak.'

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04