“81 ilde örgütleniyoruz”

Adalet Partisi (AP) Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap, 71 ilde teşkilatlarını oluşturduklarını, Kasım ayı sonuna kadar 81 ilde örgütlenmeyi tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Karnap, ilk genel seçimlere katılmaya hak kazanmayı amaç

29.07.2017 10:16:31 0
“81 ilde örgütleniyoruz”

 

“Adalet ve Kalkınma Partisi olarak, adaletten uzaklaşıldığı için gerçek adaleti bizler dağıtalım diye yola çıktık” diyen AP Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap, Hatay´daki çalışma ziyaretleri kapsamında Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi´ni ziyaret etti. AP Hatay İl Başkanı Ahmet Gelmen, Genel Merkez Teşkilat Sekreteri Muhammet Murat Gerçek, Teşkilat Başkan Yardımcısı Denizli İl Başkanı Aydın Besydes, Mersin Teşkilat Başkanı Şahin Gündoğar, Akdeniz Teşkilat Sorumlusu Aşkın Vural ve Bilişim sorumlusu Adalet Cengiz´in de eşlik ettiği ziyarette Karnap, partisinin örgütlenme hedefleri ve politikalarını anlattı.
TÜED İskenderun Şubesi Mali Sekreteri Hüseyin Göde´nin evsahipliğinde gerçekleşen ziyarette Ali Karnap, şunları söyledi: “Gençlere ve kadınlarımıza önem veriyoruz. Yaş ortalamamızı genç tutmayı planlıyoruz. Elbette yaşlılarımızın da deneyimlerinden yararlanmak istiyoruz. Bizde oturmak yok. Sokak ve halk var. Kapı kapı dolaşıp kendimizi anlatıyor, vatandaşın sorunlarını gidermek adına oluşturduğumuz projelerimizi anlatıyoruz. Genel Başkanımız Vecdet Öz ile birlikte her bir AP´li ülke genelinde ter döküyor. Emeklilerimize de önem veriyoruz. Bugün emekliler en çok rahat etmesi gereken kesim iken, kuyruklarda en fazla onlar duruyor ve yine en fazla çileyi onlar çekiyorlar. Bizim iktidarımızda emeklilerimiz rahat ettirilecektir.”
Örgütlenme ile ilgili bilgi veren Karnap, mevcut örgütlülüğü ülke geneline yayma hedefinde olduklarını da sözlerine ekleyerek, şunları kaydetti: Ana hedeflerimizden biri teşkilatlarımızı tamamlamaktır. 71 ilde teşkilatlandık. Bunların 54´ünde tam hazırız yani ilçe teşkilatlarımızı da kurduk. Bu arada yurt dışı temsilciliklerimizi de kuruyoruz. Kasım ayı sonuna kadar 81 ilde örgütlenip, 81´de 81 yapmak istiyoruz. Yapılacak ilk genel seçimlere girmeyi hedefliyoruz. Yerel seçimlere zaten girebiliyoruz. Partimize her partiden katılımlar var. Türkiye genelinde il ve ilçelerde bize katılanlar var. Adalet Partisi kirlenmemiş mazisiyle her zaman Türk siyasetinin tercih edilen bir siyasi partisi olacaktır.”


Anahtar Kelimeler: Adalet partisi ali karnap

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29