“İmar planlarımız ve projelerimiz Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş çalışma ziyaretleri kapsamında Altınözü ve Yayladağı ilçelerinin mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak deprem sonrası Hatay genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HATAY 9.05.2023 12:56:00 0
 “İmar planlarımız ve projelerimiz Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır”

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Savaş, ekiplerin köy ve mahalle kontrollerinde tespit ettikleri arıza ve ihtiyaçları giderdiklerini, deprem sonrasındaki kısıtlı imkânlarla emek ve çaba gösterdiklerini anlattı. 

Altınözü’nde Kurtmezrası, Toprakhisar, Alakent, Çetenli, Oymaklı, Babatorun, Yolağzı, Sivrikavak, Sarıbük ve Hacıpaşa mahallelerini CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğlulları ile birlikte ziyaret eden Başkan Savaş, imar planlarının, projelerinin Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır olduğunu, bilim insanları, tüm çalışma arkadaşları ile gece gündüz Hatay’ı yeniden sağlıklı bir şekilde kurmak için çalıştıklarını, Hatay’a söz verdiklerini söyledi. 

CHP Yayladağı ilçe Başkanı Hayrettin Hançar ile birlikte de Yayladağı’nın Aydınbahçe, Karaköse, Gözlüce, Sebenoba, Çakı, Yayıkdamlar, Bezge ve Yeşiltepe mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Savaş, Hatay’da samimiyet ve sevgi ile her türlü zorluğu aşacaklarına bir kez daha şahit olduğunu vurguladı. Başkan Şavaş, bir yandan altyapı çalışmalarına devam ettiklerini diğer yandan da Hatay’ın kültürel ve tarihi tüm dinamikleri ile yeniden ayağa kalkması için çalıştıklarını anlattı. 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19