Yaptığı 1.500 konut sahibiyle buluştu

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında Denizciler mahallesinde yaptığı ve 6 şubat depreminde hasar almayan 1.500 konutun sahipleriyle buluştu.

SİYASET 20.03.2024 18:35:00 0
 Yaptığı 1.500 konut sahibiyle buluştu

Ceylan Yaptığı 1.500 konut sahibiyle buluştu

İskenderun/SES
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında Denizciler mahallesinde yaptığı ve 6 şubat depreminde hasar almayan 1.500 konutun sahipleriyle buluştu. Ceylan, "Yüzyılın depremini yaşadığımız 6 Şubat'ı çok şükür hasarsız atlattık. Ne mutlu bize alnımızın akıyla meydanlarda gezmenin gururunu yaşıyoruz. Sizlerin evinizde sağlıkla ve huzurla oturmanızın mutluluğu, en büyük gururumuz" değerlendirmesini yaptı.
Denizciler mahallesindeki site sakinleri İYİ Parti İskenderun adayı Ceylan'a teşekkür etti ve başarı dileğinde bulundu.

"Hiç bir mahalleye üvey evlat muamelesi yapmayacağız" 


Denizciler 27 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erhan Çoğan ve yönetimini de ziyaret eden Ceylan, sorunları dinledi ve "Uzun süredir çözülmeyen sorunları çok iyi biliyoruz. Çözmek için her zaman istişarede olacağız. Sadece seçimden seçime değil, en ufak sorunda bile bölgeye gereken hassasiyeti göstereceğiz. Özellikle ulaşım büyük sorun ve Denizciler uzun yıllar düzensizlikle boğuşan önemli bir mahalle. Mahallenin sorunlarıyla ayrıca ilgileneceğiz. Hiç bir mahalleye üvey evlat muamelesi yapmayacağız" dedi.

"Halk, hakkettiği şekilde hizmetleri görmek ister"
Bitişik mahalle sakinleriyle de buluşan İYİ Parti İskenderun adayı Ceylan, kırsal mahallelerdeki sorunları kağıt üzerinde değil, bölgede yaşayarak gördüğünü anımsatarak, "Yöredeki sorunları nokta nokta biliyorum. Nerede ne eksik biliyorum. Muhtarlarla seçimden seçime değil, günden güne irtibatta olacağız. Ben bu bölgede doğdum, bu yaşıma kadar da burayı terketmedim. Halk, devasa projeler değil, makul ve hakkettiği şekilde hizmetleri görmek ister" değerlendirmesini yaptı.

"Bu köylerin çocuğuyum"
İYİ Parti İskenderun adayı Ceylan, Suçıkağı (Sakıt) mahallesine düzenlenen iftarda, "Sizlerin bu pozitifliği beni daha da heyecanlandırıyor. Ben halktan biriyim, sizden biriyim edebiyatı yapmıyorum. Bu köylerin çocuğuyum, sıkıntıları beraber çektik, mutluluğu beraber yaşadık ama bu şehri hiç terketmedik. Sizlerin ilgisine mazhar olmanın gururunu yaşıyorum. Yıllardır reklam yapmadan her türlü güzel projelerde yer aldım ve siyaseten prim yapmak için değil gerçekten ihtiyacı olduğu için insanlara ulaştım. Bugün adayım yine aynıyım, yarın başkan olursam da değişmeyeceğim. Çünkü bu benim karakterim" dedi.
Bekbele mahallesinde de yöre sakinleriyle buluşan Ceylan, "Artık içi boş vaatlere karnımız tok. Yapmak isteyenler 10 yıldır yapardı. Ne yaptılar? Oyları aldılar, kayboldular. Ne suyumuzu, ne yollarımızı ne de imarımızı çözdüler. İskenderun'da artık ders verme zamanı gelmiştir. Bölgenin sorunlarını en iyi ben biliyorum. Söz veriyorum, ben yapacağım. Allah bana o makamı nasip ederse imarı da yolları da her türlü mahallenin sorununu da ben çözeceğim" dedi.

"Makama, bölgenin sorunlarını çözmek için talip oldum" 


İYİ Parti İskenderun adayı Nazmi Ceylan, Sarıseki mahallesinde su sorununu dinledi, "Biz yayla suyumuzu İstiyoruz" diyen  sakinlere, yaşanan sıkıntının şahsi kavgalar yüzünden yaşandığını ifade etti. "Siyasi atışmalara, çekişmelere girmeyeceğiz amacımız zorluk çıkarmak değil kolaylaştırmaktır" diyen Ceylan, "En büyük probleminiz taş ocaklarından gelen yüklü araçlardır. Bölgeyi rahatlatacak yeni yol güzergahları sağlayacağız. Bir çocuğumuzun canına bir şey olsa bu vebalin altından kimse kalkamaz. Siyaset arenasına insanların duasını almak için çıktık ah alanlardan olmayacağız. Sanayi ve güzel doğa arasına sıkışmış bölgenin sorunlarını sosyal faaliyetlerden elektrik sorununa, fabrika dumanlarına içme suyuna, kamyonların hayati tehlikesine kadar biliyoruz. Bu makama talip olduysam sizlerin, bu bölgenin sorunlarını çözmek için oldum. Kimse dışarıdan gelip sokaklarını dahi bilmediği yerlere merhem olma naraları atmasın" diye konuştu.
Ceylan, MER-DER Makine sahibi Rıfat Dertsiz, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren TEBO Çelik Konstrüksiyon İmalatı Behset Aşğın ve oğlu Serhat Aşğın, Altın Ateş Gübre'nin sahibi Uğur Ateş ve çalışanlarıyla da bir araya geldi. Ceylan, "Bizler seçimlerde bu bölgeye uğrayan değil, her zaman bu bölgede yaşayan, çalışan ve emek eden insanlarız. Bölgemizin hem yatırımcıları için hem de çalışanlarının sorunlarını biliyoruz. Artık bölgenin yol sorunu yaşamaktan kurtaracak çözümlerle geliyoruz" dedi. Hatay Dernekler Platformunu da ziyaret eden İYİ Parti İskenderun adayı Ceylan, "Bir yılı aşkın süredir depremin izlerinin silinmesini bekliyoruz. Ne yazık ki hala yaşadığımız depremin kalıntılarını görmek psikolojimizi alt üst ediyor. Acı dolu vatandaşların gözlerinin önündeki bu görüntüleri makama geldiğimiz ilk anda silmeye başlayacağız. Sonra kentin yararına fikir yürüten değerli sivil toplum kuruluşları ile birlikte 'neler yapmalıyız'a karar vereceğiz" diye konuştu.
"Bu kente en önemli proje, enkaz görüntüsünü yok etmektir. İnsanlar bu taş, toz, enkazları gördükçe acılarını hatırlatmaya kimsenin hakkı yok. 13 ay geçti hala mahallelerimize ne düzen geldi ne de temizlik" diyen Ceylan, Mustafa Kemal mahallesinde esnafla buluşmasında, "İskenderun merkezi sadece bir çarşıdan ibaret olmamalı. Mustafa Kemal Mahallesi uzun yıllar geniş nüfusa sahip, en büyük mahallelerden biri. Burayı daha da canlandırıp çekim merkezi haline getirmek için gerekli projelerimiz mevcut" değerlendirmesini yaptı.

OSB'ye 'sosyal yaşam alanı' projesi 


İskenderun OSB'de Yazıcı Demir Çelik Fabrikası, Sarsılmaz Metal, Tümay Makine Sanayi ziyarette, 'OSB Sosyal Yaşam alanıyla' ilgili projeleri olduğunu anlatan Ceylan, "İskenderun OSB'yi önemsiyorum. Güçlü, üretici fabrikalar ve yoğun istihdam varken hala ulaşım, trafik sorunu yaşıyor olmamız, utanç verici bir durum. Sanayide çalışanların çoğu işçi aynı mesaide işe başlıyor ve bitiriyor. Hepimiz evimize dönerken trafikte her gün sorun yaşıyoruz. Başkan olduğum gün yol güzergahları üzerine bu işin ehli insanlarla yeni yol güzergahları ile nefes aldıracağımız bir kent girişi oluşturacağız" dedi.
Ceylan, Akdeniz Tüccar ve Sanayi İşadamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetimi de ziyaret etti.


 


Anahtar Kelimeler: Yaptığı . konut sahibiyle buluştu

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19