A-47 koğuşundan ‘seçim çalışması’

Türkiye İşçi Partisi TİP’in Hatay 1. sıra milletvekili adayı Can Atalay, 28. dönem milletvekili genel seçim çalışmalarına kendi adına açılan sosyal medya hesabı üzerinden katkı veriyor.

SİYASET 17.04.2023 16:33:00 0
A-47 koğuşundan ‘seçim çalışması’

TİP’in milletvekili aday tanıtım toplantısı partinin Dostluk Parkındaki TİP Afet Koordinasyon Merkezinde saat 13.30’da başlayacak. Aday tanıtım toplantısı öncesi TİP’in İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, İskenderun’da yapacağı basın açıklamasının ardından çadır yerleşkesini ziyaret edecek.

Can Atalay, Milletvekili Ahmet Şık’ın katılımıyla gerçekleştirilecek seçim bölgesi olan Hatay programına ilişkin şunları belirtti: “Bildiğiniz üzere bir süre daha Silivri’deyim ve fiziki seçim çalışmalarım şimdilik A-47 koğuşu ile sınırlı. Yarın aranızda olamayacağım. Ancak aklım, kalbim sizlerle. Doğa olaylarını afete dönüştürenlere, beceriksizliklerini kader planı sayanlara karşı birleşerek kazanacağız.”

Soma’dan Hatay’a ortak slogan: Unutturmayacağız

Soma maden faciasında yaşamını yitiren işçiler için hukuk mücadelesi veren Avukat Can Atalay, karara verilen tepkileri ve yaşanan usulsüzler üzerine yaptığı konuşma görüntülerini de paylaşarak, “Soma Maden Katliamı sonrası bir söz vermiştik. O söz artık Hatay için. Haykırıyorum: Unutturmayacağız! Bu davanın sonuna kadar gideceğiz. Hesabını soracak, bu kenti yeniden kuracağız! Can'la başla. Sözümüz söz!”

“Hatay'ın yeniden inşasına çalışmaya talibiz”

Atalay’ın hesabında sabitlenmiş mesajı ise şöyle: Hatay’ın tarihi ve kültürel değerleri ile birlikte bir bütün olarak yeniden inşasına çalışmaya talibiz. Yitirdiğimiz canlarımızın hesabını sormaya talibiz. Deprem suçları ile mücadeleye ve sorumluları ile hesaplaşmaya talibiz. O oyun hakkını vereceğimize de söz veriyoruz.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74