A. Atakan, anıldı

ODTÜ´deki protestolara destek vermek ve Antakya´daki ´Gezi Parkı´ protestolarında hayatını kaybeden Abdullah Cömert´in faillerinin bulunması için düzenlenen eylemde beş katlı binadan düşüp, yaşamını yitirdiği belirtilen Ahmet Atakan

GÜNCEL 11.09.2019 10:20:21 0
A. Atakan, anıldı

Akın Bodur/İskenderun

 Atakan Ailesinin, Defne´nin Çekmece Pınarbaşı Mahallesi Mezarlığındaki oğulları Ahmet´in kabri başına gidip, ona özlem ve duygularını ifade ettiği ama anma törenine daet bu yıl da sosyal medya üzerinden duyuruldu.
Ahmet Atakan´ın annesi Emsal Atakan, anma törenine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi: 'Demokrasi şehidi, oğlum Ahmet Atakan aramızdan bedenen ayrılışının, 6. yıl dönümünde 10 Eylül Salı günü saat 18.00´da, bizler aile olarak mezarı başında olacağız. Tüm dostların bilgisine.'
Anne Atakan, geçen yıl yapılan anmaya ilişkin olarak da 'Ahmet´in mezarına aile olarak gideceğiz. Anma için çağrı yapmadık. Ama isteyen dostları gelebilir' düşüncesini sosyal medya üzerinden paylaşmıştı.
Adaletin peşinde olduklarını defalarca ifade eden Ahmet Atakan´ın annesi Emsal Atakan, daha önce yaptığı açıklamalarda, 'Bu konuda mücadelemizi devam ettireceğiz. Ahmet yaşamın yitirdi ama davası bile başlamadı. ´Soruşturması sürüyor´ deniliyor. Bu süreçte acımız büyüdü, gün geçtikçe de büyüyor. Yıllardır özyaşı döküyoruz. Ve biliyoruz ki gözyaşı dökerek, onu geri getiremiyoruz. Ama adaletin sağlanmasını istiyoruz' düşüncelerini ifade etmişti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57