A. Hatayspor: 2-Göztepe: 3

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Göztepespor´a 2-3 mağlup oldu ve 3 puanı sahada bıraktı.

SPOR 11.04.2021 05:36:45 0
A. Hatayspor: 2-Göztepe: 3

Antakya Atatürk Statında oynanan ve hakemler Erkan Özdamar, İsmail Şencan ile Murat Ergin Gözütok´ün yönetitği karşılaşmaya, Atakaş Hatayspor, Munir, Aabid Rayane, Muhammet Mert, Boupendza, Pablo Santos, Mesut Çaytemel, (Akintole), Traore, Yusuf Abdioğlu, Ruben Ribeiro (Kamara), Popov ve Diouf kadrosuyla çıktı. Göztepespor ise sahada İrfan Can, Alpaslan, Halil, Soner, Tripic (Esiti), Jahovic (Ndiaye), Gassama (Murat Paluli), Diabate, Atınç, Nwobodo ve Burekovic kadrosuyla sahada yer aldı. Maçta, Atakay Hatayspor, 64 ve 90. dakikada Diouf ´un golleriyle giki gole ulaşırken, Göztepespor ise 30., 38. ve 79. dakikalarda Jahovic´ın attığı gollerle galip geldi. Hataysor´dan Akintola ve Kamara´nın, Göztepespor´dan ise Atınç, Alpaslan, Esiti, İrfan Can´ın sarı kart gördüğü karşılaşmanın 30. dakikasında karşılaşmanın ilk golü geldi. Bu dakikada, savunmadan atılan uzun topa Jahovic, topu bir süre sürdü ve kaleci Münir ile karşı karşıya kalınca soldan topu filelere gönderdi: 0-1.

Maçın 38. dakikasında sağ kanattan gelişen Göztepe atağında, Gassama´nın altı pastan attığı topa direk önünde dokunan Jahovıc kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 0-2.
Maçın ilk yarısı Göztepe´nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda ve maçın 64. dakikasında gelişen A. Hatayspor, korner kazandı. Traore´nin kullandığı kornerde iyi yükselen Diouf, kafa vuruşuyla topu Göztepe filelerine gönderdi ve durumu 1-2 yaptı.
Karşılaşmanın 79. dakikada sol kanattan gelişen Göztepe atağında Burekovic´ın ceza alanı içine ortaladı topu kafa vuran Jahovic, meşin yuvarlağı Hatayspor filelerine gönderdi ve durumu 1-3 yaptı.
Maçın 90. dakikasında sol kanattan gelişen Atakaş Hatayspor atağında Muhammet Mert´in ortasını alan Diouf,topu Göztepe filelerine yolladı ve durumu 2-3 yaparken, ilerleyen dakikalardaki ataklardan sonuç alınamayınca- karşılaşmanın da skorunu 2-3 olarak belirledi.

Foto:Hatayspor arşiv


Anahtar Kelimeler: Hatayspor Göztepe

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00