A. Hatayspor, Antalyaspor´u 3-2 yendi

Antalyaspor´u sahasında konuk eden Atakaş Hatayspor, Antakya Atatürk Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada rakibini 3-2 yendi.

SPOR 21.04.2021 14:49:41 0
A. Hatayspor, Antalyaspor´u 3-2 yendi

Karşılaşmada A. Hatayspor´un gollerini Boupendza ve Diouf kaydetti. Boupendza, attığı 2 golle, Süper Lig´deki gol sayısını 21´e çıkardı.

Antakya/SES
Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor´u 3-2´lik skorla yendi.
Ligin 36. haftasında Antakya Atatürk Stadyumu´nda oynanan Atakaş Hatayspor-Antalyaspor karşılaşmasında A. Hatayspor´a galibiyeti getiren golleri, 19. ve 68. dakikalarda Boupendza, 55. dakikada da Diouf attı. Antalyaspor´un gollerini ise 46. dakikada Amilton ve 87. dakikada Fredy kaydetti. Bu sonuçla, A. Hatayspor ligdeki puanını 53´e yükseltirken, Antalyaspor´un ise 42 puanı bulunuyor. Boupendza, Antalya maçında attığı 2 golle, Süper Lig´deki gol sayısını 21´e yükseltti.
Hatayspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Galibiyet, Toksöz ve Yardımcı´ya armagan edildi
Hatayspor, kulüp başkanı Nihat Tazearslan ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor onursal başkanı Lütfü Savaş´ın karşılaşmayı tribünden izlediği maça ilişkin sosyal iletişim sitesinden yaptığı fotoğraflı paylaşımla, Antalyaspor galibiyetini, kulubün başkanvekili Aydın Toksöz ve futbol şube sorumlusu Ender Yardımcı´ya armağan ettiklerini belirtti. Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da, 'Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetten dolayı Hatayspor´u yürekten tebrik ediyorum. Avrupa ligine katılma yolunda başarılar diliyorum' değerlendirmesini yaptı.

Boupendza, Avrupa kulüplerinin takibinde
Öte yandan A. Hatayspor´un dışa kapalı bir kulüp olmadığını, transferlerde iki tarafın arzuları doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Savaş, Fenerbahçe ve Galatasaray´la Boupendza konusunda devre arasında görüşme olduğunu ancak daha sonra görüşme yapılmadığını belirtti. Savaş, 'İngiltere ve İtalya´dan Boupendza´yı ciddi takip eden takımlar var. Büyük kulüplerden A. Hatayspor´daki futbolcularla ilgili bir talep gelmedi' açıklamasını yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19