A. Hatayspor, Başakşehir´i 5-1 yendi

Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanan ve hakemler Cüneyt Çakır, Tarık Ongun ile Samet Çavuş´un yönettiği karşılaşmaya, Atakaş Hatayspor, Munir, Popov, Billong, Yusuf Abdioğlu, Mesut Çaytemel, Aabid, Ribeiro, Akintola, Traore, Boupendza

SPOR 3.02.2021 11:18:21 0
A. Hatayspor, Başakşehir´i 5-1 yendi

 

Akın Bodur/İskenderun
 Maçın golleri, 11. dakikasında Diouf, 21. dakikasında penaltıdan Akintola, 68. ve 42. dakikada Boupendza (42. dakika penaltıdan), 57. dakikada Diouf (Atakaş Hatayspor), 80. dakikada Kamara´dan (kendi kalesine-Başakşehir) geldi.
Maçın ilk yarısı, Atakaş Hatayspor´un 3-0 üstünlüğüyle tamamlanırken, karşılaşma ise 5-1 Hatayspor´un üstünlüğüyle sona erdi.
İstanbul deplasmanındaki karşılaşmayı, Hatayspor Onursal Başkanı .Lütfü Savaş, Atakaş Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, kulüp başkanvekili Aydın Toksöz ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Hatayspor onursal başkanı Lütfü Savaş, sosyal iletişim sitesinden yaptığı açıklamada, 'Atakaş Hatayspor´un 5-1´lik İstanbul Başakşehir galibiyetini dün aramızdan ayrılan Yayladağı Belediye Başkanı, kıymetli dostum Mustafa Sayın´a ithaf ediyoruz' ifadesine yer verdi.
İskenderun Kaymakamlığı da Hatayspor´u kutladığı sosyal iletişim sitesindeki mesajında şunlara yer verdi: '2020-2021 Süper Lig Futbol Sezonunun 2. yarısı ilk haftasında Başakşehir Futbol Kulübü´ nün konuğu olan Atakaş Hatay Spor ekibinin deplasmanda elde ettikleri müstesna galibiyet bizleri ziyadesiyle onore etmiştir. Bu kapsamda Atakaş Hatay Spor´un tüm teknik ve idari yöneticileri ile sporcularını tebrik ediyor, futbol maratonunda ki bütün karşılaşmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00