A. Hatayspor, Gaziantep FK´ye hazırlanıyor

Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor´a 1-0 yenilen Spor Toto Süper Ligi takımı Atakaş Hatayspor, ligin üçüncü haftasında sahasında Gaziantep FK takımını konuk edecek.

SPOR 17.08.2022 15:33:51 0
A. Hatayspor, Gaziantep FK´ye hazırlanıyor

Akın Bodur/İskenderun

A. Hatayspor-Gaziantep FK karşılaşması, 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 19.00´da Antakya´daki yeni stadyumda başlayacak.
A. Hatayspor, Süper Lig´in 3.haftasında Antakya´da oynayacağı Gaziantep FK maçının çalışmalarına başladı. A. Hatayspor takımı, Gaziantep FK hazırlıklarını taktik çalışması ve çift kale maçla sürdürüyor. A. Hatayspor, 28 Ağustos Pazar günü Kasımpaşa, 4 Eylül Pazar günü de Adane Demirspor takımlarıyla karşılaşacak.

'Hiçbir şeyi kaçarak düzeltemezsiniz'
Atakaş Hatayspor´un onursal başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, takımın transferi konularına açıklama yaptı. Atakaş Hatayspor´a 3 takviye daha yapmak istediklerini belirten Savaş, “Aldığımız isimler, gelecek adına umut veren oyuncular. Takım olma adına tek vücut şeklinde sinerji oluşturacağını düşündüğümüz bir ekip kurduk. Bu sene ligi ilk 10´da bitirecek bir takım oluşturduk. Sağ bekte bir yedeğimiz yok. Sıkışırsak Sadık burada oynuyor ama arkasını doldurmamız gerekiyor. Bir de sol ayaklı bir orta saha almamız gerekiyor. Ayrıca El Kaabi´yi destekleyecek bir santrfor istiyoruz. Takımın gelecekle ilgili kurgusunu ölçebilmek adına beklemekte fayda var' değerlendirmesini yaptı. Savaş, Türkiye Futbol Federasyonu´ndaki yeni dönemi hakkında da şunları söyledi: 'Mehmet Büyükekşi hem iş adamı hem de spor adamı olarak katkı sağlayacak potansiyelde bir isim. Kaliteli bir ekip kurdu ve cesur adımlar atıyor. Bu adımları attığı için Türk futbolu adına çok daha umutluyum. TFF´nin şu andaki yönetim tarzı daha pozitif. Hakemler arasındaki diyaloğu da deşifre edebilirler. Güven duygusunu üst seviyeye çıkarmak da çok önemli. Hakemlerin konuşmaları da deşifre edilirse güven daha fazla olur ve geleceğe bakış daha verimli olur. TFF Başkanı Büyükekşi ve MHK´nin cesur adımlar atması belki ilk başlarda kendilerini zor durumda bırakacak ama ilerleyen dönemde büyük kazanç olacaktır. Hiçbir şeyi kaçarak düzeltemezsiniz. TFF ve MHK´nin cesur adımlarına devam etmesi lazım. Belki zaman zaman hepimizin canı yanacaktır ama Türk futbolu kazanacaktır.'


Anahtar Kelimeler: Gaziantep FK A. Hatayspor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19