A. Hatayspor, tek golle geçti

Konuk ettiği Kasımpaşa´yı 1-0 yendi

SPOR 30.09.2020 12:13:47 0
A. Hatayspor, tek golle geçti

Akın Bodur/İskenderun

İstanbul. deplasmanında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa´yı 1-0 yendi ve Süper Lig´de 7 puanla, 4. sıraya yükseldi.
Antakya Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada, Hatayspor, 57. dakikada Mame Diouf´un attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve 7 puana yükseldi. Bu dakikada Gökhan Karadeniz´in ara pasında topla buluşan Mame Diouf, kaleci Ramazan Köse´yi çalımlayarak topu ağlarla yolladı: 1-0. İlerleyen dakikalarda yapılan ataklardan sonuç alınamayınca Hatayspor sahadan 3 puanla ayrılıp, ligdeki puanını 7´ye yükseltirken, Kasımpaşa´nın ise 3 puanda kaldı.
Hakemler Hüseyin Göçek, Serkan Ok ve, Murat Ergin Gözütok´ün yönettiği karşılaşmaya Hatayspor; Munir Mohamedi, Helder Barbosa (Jean Billiong dk. 90+2), Aabid Rayane, Selim Ilgaz, Gökhan Karadeniz (Burak Can Çamoğlu dk. 90+2), Pablo Dos Santosx, Mesut Çaytemel, Adama Traore (Abdurrahman Canlı dk. 77), Yusuf Abdioğlu, Strahil Popov, Mame Diouf (Aaron Salem Boupendza dk. 77) kadrosuyla sahaya çıktı. Maçta Aytaç Kara, Tarkan Serbest, Ahmet Oğuz (Kasımpaşa), Mesut Çaytemel, Mame Diouf (Hatayspor) ise sarı kart gördü.
Karşılaşmayı Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Suzan Şahin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Nursal Çakıroğlu ve Yusuf İzci, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Atakaş Şirketler Grubu YK Başkanı Recep Atakaş da izleyip, takıma destek verdi. Hatay Valisi Doğan, Atakaş Hatayspor ile Kasımpaşa takımları arasında pandemi dolayısıyla seyircisiz oynanan ve Atakaş Hatayspor ‘un rakibini 1-0´lık skorla mağlup ettiği mücadeleyi tribünden izleyerek, destek verdi. Maç sonrası değerlendirmede bulunan vali Doğan, 'İlk defa şehrimizde oynadığımız Süper Lig karşılaşmasını kazanmanın mutluluğu içerisindeyiz. Atakaş Hatayspor ilk iki hafta sonucunda aldığı puanların ve verdiği mücadelenin tesadüf olmadığını bugün yine bir İstanbul takımına karşı almış olduğu galibiyetle gösterdi. Ben tüm teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum' dedi.
Atakaş Hatayspor bu hafta deplasmanda oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

David, Hatayspor´da
Atakaş Hatayspor, transferini sürdürdü. Hatayspor, Danimarka Süper Lig takımı FC Midtjylland´den Babajide David Akıntola ile 1 yıl kiralık olarak anlaşmaya vardı. Geçen sezon Omonoia Lefkoşa takımında sol ve sağ kanat olarak görev yapan Nijeryalı 24 yaşındaki futbolcunun imza törenine Hatay Büyükşehir Belediye BaşkanıSavaş, kulubün Futbol Şube Sorumlumuz Ender Yardımcı ve sportif direktörümüz Fatih Kavlak katıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22