A. Hatayspor tek golle yenildi

Süper Ligde mücadele eden Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Gaziantep FK´ye, 1-0´lık skorla yenildi.

SPOR 18.05.2021 16:59:48 0
A. Hatayspor tek golle yenildi

 

Antakya/SES
Antakya Atatürk Stadı´nın ligin 42. ve son hafta maçında Gaziantep FK´yi galibiyete taşıyan golü 73. dakikada Jefferson Nogueira Júnior taşıdı.
Bu sonuçla Hatayspor, ligi 61 puanla altıncı sırada tamamlarken, Gaziantep FK ise 58 puanla dokuzuncu sırada tamamladı. A. Hatayspor´un, ligde oynadığı sürede karşılaşmaların naklen yayını ve elde ettiği puan ve sıralamaya göre bu sezon Türkiye Futbol Federasyonundan 89 milyon lira gelir elde ettiği öğrenildi.
Antakya´da oynanan Atakaş Hatayspor- Gaziantep FK karşılaşmasını, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Atakaş Şirketler Grubu YK Başkanı Recep Atakaş da izledi ve takıma tribünden destek verdi.
A. Hatayspor, Gaziantep FK maçıyla, 70 yıl önce yapılan 7 bin kişi kapasiteli Antakya Atatürk Stadı´na da veda etti. Hatayspor, önümüzdeki sezon yeni yapılan Hatay Stadyumunu kullanacak. Antakya Atatürk Stadının, yıkılarak Millet Bahçesi yapılması planlanıyor.

Toksöz´den teşekkür
Hatayspor 2. Başkanı Aydın Toksöz, takımın Süper Lig´i 6.sırada tamamlamasının başarı olduğunu belirtti. Hatayspor ailesini kutlayan Toksöz, 'Ömer Erdoğan Hocamız ve ekibine, futbolcularımıza, destek ekibimize, harika bir sonuç çıkaran Hatayspor ailemize destek veren tüm taraftarlarımıza, özelikle her an yanımızda olan kıymetli valimiz Rahmi Doğan, onursal başkanımız Lütfü Savaş´a ve bizlere güç katan, başta isim sponsorumuz Recep Atakaş beyefendi olmak üzere, tüm sponsorlarımıza, emeği geçen tüm arkadaşlarıma, sabırla bugüne kadar bize katlanan ailemize, tesislerde bizlere destek geren dostlarımıza, birlikte görev yaptığımız başkanım Nihat Tazearslan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, sporcularımıza ve burada ismini sayamadığım tüm Hatayspor camiasına, Hatay halkına, Hatayspor sevdalısı olan ve dünyanın her yerinden bize destek veren herkese saygı sevgi selam ve teşekkür ediyorum' açıklamasını yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00