A. Hatayspor, üçüncü formasını tanıttı

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı düzenlediği toplantısıyla tanıttı.

SPOR 26.07.2022 12:30:02 0
A. Hatayspor, üçüncü formasını tanıttı

Antakya/SES

Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri´nde düzenlenen toplantıya Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş ve kulüp yöneticileri katıldı.
Bu sezon giyeceği iki formayı kamp yaptığı Erzurum´da tanıtan Atakaş Hatayspor, üçüncü formasını Antakya´da tanıttı. Forma tanıtım töreninde konuşan Savaş, 'İlk formamız klasik çubuklu, ikinci formamız da damalı bayrak. Çubuklu formamız kurulduğumuz günden beri giydiğimiz, aşkımız. İkinci formamızda da takımımızı iddialı hale getirsin diye damalı tercih ettik. 2023 yılı Cumhuriyet´in yüzüncü yılı. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılındayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün tecrübesi, feraseti ve azmi olmasaydı Anadolu kurtarılamaz biz de ana vatanımızla buluşamazdık. Üçüncü formamızı, hem Cumhuriyetimizin 100. yılına hem de mücadele azmimize ithafen tasarladık. Formadaki 100 ifadesi 100. yılı ve sonsuzluğu ifade ediyor. Formamızdaki 23 yıldız Cumhuriyetimizin kuruluş yılını ve 23 Temmuz´u simgeliyor. Kollardaki 11 yıldız da sahada azim ve kazanma hırsıyla mücadele eden futbolcularımızı anlatıyor. İnşallah takımımız bu formayla ilklere imza atacak' dedi.

'3 oyuncu daha alacağız'
Toplantıda transferlere yönelik değerlendirmede de bulunan Savaş, Ruben Riberio ile yeniden anlaştıklarını söyledi. Takımın ana iskeletinin yüzde 85 hazır hale geldiğini söyleyen Savaş, 'Uyumlu, dirençli ve kendi kurgusunu sahaya yansıtacak bir kadro kurduk. Sol açık ve sağ bek arayışlarımız var. En fazla 3 oyuncu daha alacağız. Transfer sezonunun kapanmasına yakın fırsatlar karşımıza çıkarsa yönetici arkadaşlarımızla birlikte değerlendirebiliriz. Bu seneki hedefimiz yine ilk 10´da yer almak' dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19