A. Hatayspor´dan Filipinler´e 5 transfer

Spor Toto Süper Liginde mücadele eden Atakaş Hataspor, futbola kazandırdığı genç yetenekleri transfer etmeyi sürdürüyor.

SPOR 17.03.2022 09:39:10 0
A. Hatayspor´dan Filipinler´e 5 transfer

İskenderun/SES

Hatayspor altyapısında teknik direktörlük yapan Mehmet Kakil ve yardımcısı Levent Öztürk ile altyapıda oynayan futbolcular; Nazım Özcan, Arda Çınkır ve Mert Altınöz, Hataylı iş insanı Uğur Taşçı´nın sahip olduğu futbol kulübü Cebu FC´ye transfer oldu. Atakaş Hatayspor yöneticisi Aydın Toksöz ve altyapı sorumlusu Mithat Baklacı, transferdeki katkılarından dolayı Savaş´a teşekkür etti, transfer olan teknik ekip ve futbolculara da başarı diledi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, teknik hocalar ve futbolcuların tranfer olduğu takımın, Filipinler´in süper ligi PFL´de bulunduğunu ifade etti. HBB´den yapılan açıklamaya göre, Savaş, transferin genç futbolcuların tecrübe kazanmaları için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Açıklamaya göre Savaş, şu değerlendirmeyi yaptı: 'Hatay adına ve futbol adına çok önemli bir gün. Filipinler´in Cebu FC takımına hem hoca hem yardımcı hoca hem de 3 tane sporcu gönderiyoruz. Hataylı iş insanı Uğur Taşçı, takımın sahibi. Hocalarımız ilk etapta Eylül ayına kadar bu takımı çalıştıracak. Hataylı gençleri göndermenin gururunu yaşıyoruz. Hatay futbolu, Türk futbolu Filipinlere kadar uzanıyor. Orada her iki hocaya ve gençlere başarılar diliyorum'

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19