A. Hatayspor'un ikonu; Gazella Gazella

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Atakaş Hatayspor için tasarlanan ikonların tanıtımı Antakya'daki Yeni Hatay Stadyumu’nda düzenlenen toplantıyla yapıldı.

SPOR 21.12.2022 14:00:00 0
A. Hatayspor

İskenderun/SES
 Törene, Atakaş Hatayspor yönetimi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve A. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, A.Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve futbolcular katıldı.
Türkiye’de sadece Hatay’da yaşayan Dağ Ceylanı türü olan Gazella Gazellalar ile ilgili belgeselle yapılan sonum sonrası konuşan A.Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat, “Futbol enerjisi ve adrenalini yüksek bir spor dalıdır. A.Hatayspor’un sadece konuşulan takım olarak değil futbolun ötesine gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda da Avrupa kapılarına kadar gitmek istiyoruz. Sizlerin desteği ve başkanımızın sayesinde ikon arayışına girdik. İkonunun Hatay’ı ve takımımızı temsil etmesini istedik. Ve sadece Hatay’a özgü olan dağ ceylanları Gazella gazella konusunda karar aldık. A.Hatayspor, Gazella gazella gibi asla pes etmeyen bir takım. Gazella gazellaları hırslı, atak ve ortama uyum sağlayan bir canlı türü. İkonunun Hatay’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
A.Hatayspor Teknik Direktörü Demirel, “Takımın ikonları gerçekten çok güzel olmuş. Asi şehrin asi ikonuyla daha güçlü bir takım olacağız. Sizlerin de desteği ile takımı daha yukarılara koşan bir takım olması için elimizden geleni yapak ve istediğimiz yerelere geleceğiz” dedi ve takımın Gazella gazella gibi güçlü ve hırslı bir takım olduğunu ifade etti.
HBB Başkanı ve A.Hatayspor Onursal Başkanı Savaş da şöyle konuştu: "A.Hatayspor 1967 yılında birçok büyüğümüzün alın teriyle ve cep harçlığıyla kurulmuş bir takım. 14 yıldır belediye başkanı olduğum sürece ve Hatayspor’un bir neferi olarak takımın maddi ve manevi her zaman peşinde koştuk. 3.Lig’e düşerken Süper Lig’e çıkarmaya bizlere nasip etti. Bu hepimiz için çok büyük bir onur. Herkes 'Hatayspor düşer' dedi ama düşmedi. Her şey düşer ama A.Hatayspor düşmez. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne son emanet olarak bıraktığı Hatay’ın takımını ayakta tutmak ve Avrupa’da top koşturması için mücadele etmek hepimizin görevi. Anadolu takımlarında bu ilk olan ikon hepimize hayırlı olsun ve şans getirsin” dedi ve ikonlu olan ilk formayı ve A.Hatayspor’un son kupasını teknik direktör Aykut Kocaman’a hediye etti. Toplantıya da onur konuğu olarak katılan teknik direktör Kocaman ise, “İkonlar harika olmuş. A.Hatayspor’u ilgi ve merakla takip edeceğim” açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: . Hatayspor' ikonu; Gazella Gazella

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19