Abdullah Cömert, mezarı başında anıldı

Gezi direnişi sırasında Antakya´nın Armutlu Mahallesi´nde, polisin attığı gaz bombasıyla başından vurularak yaşamını yitiren 23 yaşındaki Abdullah Cömert, 9. ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

GÜNCEL 7.06.2022 17:14:30 0
Abdullah Cömert, mezarı başında anıldı

Akın Bodur/İskenderun

 Cömert´in ruhuna Kuran-ı Kerimin´in okunduğu anma törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin yöneticileri de katıldı.
Abdullah Cömert´in abisi Adnan Cömert, sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımda, 'Tam 9 yıl oldu mekanını cennet olsun canım kardeşim seni çok özledim her zaman kalbimdesin' ifadesine yer verdi.
CHP Hatay İl Gençlik kolları da Cömert´in mezarı başında anma toplantısı düzenledi. Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımında, 'Abdullah Cömert ölümsüzdür. Onurlu bir yaşam için mücadele edenleri unutmadık unutmayacağız. Bizim yere düşse de hiç kararmayacak yapraklarımız, kalbimizde saklı canlarımız var' görüşüne yer verdi. Defne Belediye Başkanı Güzel ise paylaşımında 'Gezi direnişimizin simgesi Abdullah Cömert kardeşimizi vefatının yıl dönümünde mezarı başında andık. Gezi´den bugüne mücadelemizin sembolü kardeşlerimizi asla unutmayacağız'görüşüne yer verdi. CHP Hatay İl başkanı Ramiz parlar da, sosyal iletişim sitesindeki paylaşımında, 'Gezi direnişinin unutulmayacak kahramanlarından Abdullah Cömert´i mezarı başında saygıyla andık...Kendisine ve gezi direnişinde hayatını kaybeden bütün kardeşlerimize Allah´tan rahmet diliyor, ailelerine ve bütün sevenlerine başsağlığı diliyorum' değerlendirmesine yer verdi. CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu da 'Yol arkadaşım, benim yüreği güzel kardeşim seni asla unutmayacağız. Anıların mücadelemizde yaşayacak' değerlendirmesini kaydetti.


Anahtar Kelimeler: Abdullah Cömert anma

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00