Açılışta balık-ekmek ücretsiz

İskenderun´un Çay mahallesinde 5 Temmuz Caddesi ile Raif Paşa Caddesinin kesiştiği noktada geçtiğimiz aylarda hizmete giren İskenderun Balık Semt Pazarının resmi açılışı bugün yapılacak.

18.09.2017 10:49:50 0
Açılışta balık-ekmek ücretsiz

Açılış bugün (18 Eylül Pazartesi) saat 13.00´da yapılacak. Balık Pazarının üstündeki çok katlı otopark bölümünün ise İskenderun Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi arasındaki mahkemelik konu nedeniyle hizmete alınmayacağı öğrenildi.

Açılışa katılanlara balık-ekmek
İskenderun Sınırlı Sorumlu Balık Satış Tesis Kooperatif Başkanı Ayhan Onaylı, balık semt pazarının açılışında katılanlara balıkçıların açılışa özel ücretiz balık ekmek ikram edeceğini belirtti. Onaylı, İskenderun Balık Semt Pazarı esnafı ile birlikte yaptığı açıklamada, bölgenin en büyük en modern balık semt pazarının açılışına yörede yaşayanları davet etti. Balık semt pazarının, daha güzel ve daha merkezi bir yerde hizmet vermeye başladığını anlatan Onaylı, ”İskenderun bir deniz memleketi. İskenderun Körfezi´nde çıkan balıklar son derece besin değeri yüksek ve kaliteli balıklar. Eski balık pazarı şehir merkezine uzak bir yerdeydi. Vatandaşlar ulaşım konusunda sıkıntı çekiyordu. Şimdi ulaşım konusunda sıkıntı yok' dedi ve İskenderun Balık Semt Pazarını yapan İskenderun Belediyesine teşekkür etti.
İskenderun Balık Semt Pazarı esnaflarlarından Şehmus Tekin de, daha sağlıklı bir yaşam için halka haftada iki öğün besin değeri yüksek olan balık yemeyi önerdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19