Adaylar 24 Haziran çalışmasını sürdürüyor

CHP adaylari DTO´yu ziyaret etti. AKP Hatay milletvekili adayları Abdulkadir Özel, Abdulkerim Güven ve Ecrin Nazlı İnan da, Belen´de Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile esnafı ziyaret etti.

SİYASET 1.06.2018 10:58:54 0
Adaylar 24 Haziran çalışmasını sürdürüyor

Akın Bodur

AKP adayları Özel, İnan ve Güven ile AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, AKP Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder ve yönetimi, yaptıkları ziyarette, 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik sohbet edip, bilgilendirmede bulundu. Milletvekili adayları ziyaret kapsamında Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İlçe Müftüsü Adem Cankurt, Belen Esnaf Odası Başkanı Halit Kanat, Belen Ziraat Odası Başkanı Selahattin Yalman, Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan´ın yanısıra Tapu Müdürü Metin Kara, Nüfus Müdürü Teğrit Toplu, Belen Toplu Taşımacılık Kooperatifi, Belen HATSU´yu ziyaret etti; Belen CHP İlçe Seçim Bürosu´na uğrayıp, kolaylık dileğini iletti.
AKP´nin Hatay Milletvekili adayları parti üyeleriyle dün akşam da Grant Plaza´da iftarda buluştu. İftara AKP il başkanı Güler ile belediye başkanları, mutarlar, İskenderun, Belen ve Arsuz ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri de katıldı.
AKP Hatay milletvekili adayı Özel ve İnan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İlçe yönetimi ile birlikte İTSO´ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Özel, “Hatay´a hizmet etme noktasında çaba sarf edeceğiz. Hatay´ın milletvekili olacağız ve tüm ilçelere eşit hizmet götüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizi ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, yeni istihdam alanlarının oluşması için çalışacağız ve bu konuda Sanayici ve İş adamlarımız ile her zaman birlikte hareket ederek, sorunlarını dinleyecek ve çözümler üreteceğiz. Türkiye genelinde olduğu gibi bölgemizde de büyümeye dayalı reel sektör hamlesi başlatacağız. Bölgemiz için hayati önem arz eden Amanos Tünel projesi de inşallah hayata geçirilecek” diye konuştu.

CHP adaylarının DTO ziyareti
CHP Hatay Milletvekili adayları Suzan Şahin, Riyat Kırmızıoğlu ve CHP ilçe yönetimi, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi´ne nezaket ziyaretinde bulundu.
CHP Hatay milletvekili adayları Şahin ve Kırmızıoğlu ile CHP ilçe yönetimini, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ve yönetimi ve Meclis Başkanı Adnan Yener´e çalışmaları hakkında bilgi verdi ve sahbet etti. Oda yönetimi de ziyaret için teşekkür etti ve başarı dileğinde bulundu.
CHP Hatay milletvekili adayları Şahin ve Kırmızıoğlu ile CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu kentte kaymakam Recep Soytürk, emniyet müdürü Zeki Balcı´yı da ziyaret etti. CHP adayları, kaymakamı Soytürk ve emniyet müdürü Balcı ile yaptığı görüşmede, açılacak seçim büroları, sandık ve seçim güvenliği, kent merkezinde yapılacak mitingler,siyasi partilerin bayrak, flama ve poster asımı konularında da fikir alışverişi yapıldı. CHP Hatay milletvekili adayları Suzan Şahin, M.Riyad Kırmızıoğlu ve CHP İskenderun ilçe yönetimi İTSO´ya nezaket ziyaretinde bulundu ve 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında bilgi verdi.

SP adaylarının İTSO ziyareti
Saadet Partisi Hatay milletvekili adayları ve ilçe yönetimi de İTSO´ya nezaket ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi Hatay milletvekili 1. sıra adayı Necmettin Çalışkan, Hatay´a hizmet etme noktasında kendilerinin de bu göreve talip olduklarını belirterek, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

AKP, 12. seçim merkezini açtı
Adalet ve Kalkınma Partisi AKP´nin Antakya´daki seçim koordinasyon merkezini de açtı. merkezin açılışında konuşan Hatay milletvekili adayı Sabahat Özgürsoy Çelik, “Hep beraber aynı amaç için buradan ilk işaret fişeğini veriyoruz” dedi. Honda Plaza kavşağındaki 12. seçim bürosu ve seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan AKP´nin adayı Çelik, 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade etti ve şunları söyledi: 'Buradan Hatay için çok hayırlı hizmetler yol alacak. Allah´ın izniyle 25 Haziran´da da bu bahçede halay çekeceğiz, davullar çalacağız. AK Parti, yani Adalet ve Kalkınma Partisi. Millet sokaklarda, yollarda adaleti ararken bizler partimizin başına adalet ismini koyduk. Millet uzayda bir şeyler ararken bizler onu zaten çoktan bulmuş, içimize sindirmiş ve uygular hale gelmiş bulunmaktayız. Bizim davamız çok büyük. Bizim yol arkadaşlarımız birbirinden kıymetli ve davamızın başındaki reisimiz eşi benzeri olmayan bir lider. Bu noktada hepimiz bu davanın bir neferi olduğumuz için ne kadar gurur, şeref duysak azdır. İnşallah 25 Haziran´da çok başka bir Türkiye´ye uyanacağız. Çok farklı bir sistem ve bu sistem doğrultusunda Türkiye´nin kazanacağı bir yol olacak. Bizler buna inanıyoruz. Ayağımızdaki prangaları teker teker koparacağımız bir sisteme uyanacağız. Allah´ın izniyle şu an gördüğünüz kadrolarla beraber mutluluğa umuda ve inşallah büyük projelere büyük hizmetlere aç olan Hatay´ımız hepsine erişecek.'

Güzelmansur: Esnafın sorunlarını çözeceğiz
CHP Hatay milletvekili adayı Mehmet Güzelmansur da Antakya bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ve yönetimi ziyaret eden Güzelmasur, “Hatay´ın sorunlarını ve esnafın sorunlarını yakından biliyoruz. Bende bir esnaf çocuğuyum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yaptıkları konuşmalarda esnafımızın sıkıntılarını dile getiriyor ve esnafın sıkıntılarının çözülmesi için Esnaf Bakanlığı kurulacağını belirtti. Hatay´ın yaşadığı sıkıntıları CHP iktidarında çözmeyi umut ediyoruz. İnşallah 24 Haziran seçimleri Hatay´ımız, Türkiye ve milletimiz için hayırlara vesile olur. Biz millet için, hizmet ve sorunları çözmek için geliyoruz. Her zaman esnafımızın yanındayız' dedi. Teksöz de, ziyarete teşekkür etti ve seçim çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

Tuncay: MHP her kesimine hitap ediyor
MHP Hatay milletvekili adayı Recep Tuncay, Ankara´da yapılan aday tanıtım toplantısını ve MHP´nin seçim beyannamesi hakkında değerlendirmede bulundu. Beyannamede yer alan öğretmenlerin ek göstergesinin 3600´e çıkarılması, atanamayan öğretmenlerin tamamının kademeli olarak atanması için kadro ihdas edilmesinin kendisini özel olarak mutlu ettiğini ifade eden Tuncay, 'Seçim beyannamesinde halkın her kesimine hitap ediyor. Çiftçilerin kullandığı mazot üzerindeki vergilerin kaldırılmasından, askerlik süresinin prim ödemeksizin emeklilik hizmetine sayılmasına, üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasından asgari ücretten vergi alınmaması, ücretlilerin asgari ücret kadar gelirinin vergi dışı bırakılmasına, işsiz her aileden bir kişiye asgari ücretin yarısı kadar aile desteği yardımı verilmesinden sağlık çalışanlarına yıpranma payı hakkı verilmesine kadar herkesimi düşünen MHP olarak, 24 Haziran seçimlerinde muvaffak olacağız ve söylediğimiz her şeyi tek tek gerçekleştireceğiz' dedi. MHP´nin seçim beyannemesinde, teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri hariç olmak üzere kader kurbanlarına af çıkarılması; AVM yasasının yeniden düzenlenmesi, esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınması; Staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılması; Çiftçilerin kullandığı mazot üzerindeki vergilerin kaldırılması; İşsiz her aileden bir kişiye asgari ücretin yarısı kadar aile desteği yardımı verilmesi; Ön lisans mezunlarına lisans tamamlama imkanı sağlanması; Üniversiteye giriş sınavının kaldırılması; Askerlik süresinin prim ödemeksizin emeklilik hizmetine sayılması; Emekli aylıklarındaki eşitsizliklerin giderilmesi, refah payının yükseltilmesi; Emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetinin giderilmesi; Asgari ücretten vergi alınmaması, ücretlilerin asgari ücret kadar gelirinin vergi dışı bırakılması gibi maddeler de bulunuyor.


Anahtar Kelimeler: Ak pati chp iyi parti mhp sp hdp

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57