Adaylar Genel Merkez´den

Adalet ve Kalkınma Partisi AKP´nin Hatay´daki ilçe kongreleri öncesinde ilçe başkan adayları eğilim yoklamasıyla saptanarak genel merkez onayına sunuluyor.

22.08.2017 10:41:55 0
Adaylar Genel Merkez´den

 

Altınözü ve Yayladağı ilçelerinde gerçekleştirilecek ilçe kongresi öncesi aday tespiti icin eğilim yoklaması, önceki gün Kahramanmaraş 24. dönem milletvekili, AKP Osmaniye ve Hatay İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç´in denetiminde yapıldı.

‘Zümre aday olmayacak´
Altınözü´ndeki eğilim yoklamasına Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AKP İlçe Başkanı Tahir Zümre ve partililer katıldı. Sıtkı Güvenç, İlçe başkanlığında üçüncü dönemini tamamlayan Tahir Zümre´nin yeniden aday olmayacağı, olağan genel kurulda yeni adayı belirlemek için temayül yoklaması yapıldığını belirtti. Güvenç, “Dönemlerini tamamlayan ilçe başkanlarımız kâğıt üzerinde bundan sonra kâğıt üzerinde başkan olmasa da bizim gönüllerimizin başkanları olacaklar” dedi.

Genel merkezin onayına sunulacak
Altınözü´ndeki eğilim yoklamasından sonra Yayladağı´na geçen İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç´i burada Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ve AKP Yayladağı İlçe Başkanı Recep Tuncer karşıladı. Partililerin de katıldığı ve oy kullandığı yoklamanın ardından Yayladağı´ndan ayrılan Güvenç hazırlayacağı rapor doğrultusunda Altınözü ve Yayladağı İlçe Başkanlığı için adı geçen isimleri genel merkezin onayına sunacak.

Değişecek isimleri görüşmüşlerdi
Hatırlanacağı gibi ek tek listelere girecek ve değişecek isimlerin üzerinde çalışılan kongre sürecinde parti teşkilatı, Hatay Koordinatör Milletvekili olan Sıtkı Güvenç´in ardından AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca´yı ağırlamış, Koca Antakya´da iy yönetimiyle değişecek isimlerle ilgili değerlendirme toplantısı yapmış, İl yönetimi adına yapılan yazılı açıklamada, görüşmenin ‘değişecek isimler üzerinde mutabık kalınması için de´ yapıldığı bildirilmişti.


Anahtar Kelimeler: Adaylar Genel Merkez

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04