Adaylar son gün de çalıştı

24 Haziran seçimlerine Hatay milletvekili adayı olarak katılan siyasiler ile partileri son günü de seçim ziyaretleri ve mahalle toplantılarıyla sürdürdü.

SİYASET 25.06.2018 10:49:24 0
Adaylar son gün de çalıştı

Akın Bodur

CHP Hatay milletvekili adayı Suzan Şahin, İskenderun´da Balık Semt pazarı, Barsaros mahallesi, minibüs garajığ, esnaf ziyaretinde bulundu. CHP Hatay milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu da İskenderun ve Arsuz bölgesinde çalışmalarını arttırdı. Partisinin İskenderun Atatürk Buları üzerindeki Türkenistan parkı önünde kurulan seçim çadırını da ziyaret eden Kırmızıoğlu, halkla sohbet etti ve partisinin iktidarında yapılacak çalışmaları anlattı. Kırmızıoğlu´nun buradaki toplantısına Arsz Belediye Başkanı Nazım Culha ve CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuoğlu da katıldı.
AKP Hatay milletvekili adayları Abdulkadir Özel, Abdulkerim Güven ve Ecrin nazlı İnan da dün yoğun çalışma yapan adaylar arasında yers aldı. İskenderun bölgesinde meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle biraraya gelen AKp adayları, seçime bir gün kala destek istemeyi sürdürdü.
saadet Partisi Hatay milletvekili adayı Necmettin Çalışkan da çalışmalarını partisinin yöneticileri ve milletvekili adayları ile birlikte yaptı. Antakya bölgesinde çalışan Çalışkan, işyeri ve esnaf ziyareti yaptı, halkla görüşüp destek istedi. Çalışkan´ın ziyaretlerinde Saadet Partisi Hatay 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Ege ile partinin Hatay İl Başkanı Hamza Çalışkan ve Antakya İlçe Başkanı Abdülhadi Bök´de bulundu.
MHP Hatay milletvekili adayları İbrahim Gül ve Dilek Demirdöven ise İskenderunda sebze hali, esnaf gezisi yaptı ve destek istedi. MHP adaylarının esnaf ziyaretinde partileri MHP´nin İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve ilçe yöneticileri de bulundu.
HDP adayları Barış Atay Mengüllüoğlu, Hülya Kavuk ve Kerem Nalbant da seçim çalışmalarınde ziyaret ağırlıklı sürdürdü. Siyasi parti ve adaylar dün de daha çok seçmeni sandığa taşıma çabasını sergiledi.

Milletvekili Ahrazoğlu´ndan mesajlı teşekkür
24 Haziran´da yapılan milletvekilliği seçimi ile görev süresi dolan Hatay Milletvekili Mehmet N. Ahrazoğlu, Hataylılara mesajla seslendi. Milletvekili Ahrazoğlu, mesajında şunlara yer verdi: '1 Kasım 2015 seçimlerinde MHP´ye verdiğiniz destek ve tertemiz oylarınızla Hatay Milletvekili olma, TBMM´de medeniyetler şehri Hatay´ımızın temiz, vatansever insanlarını ve dava arkadaşlarımı temsil etme imkanı tanıdınız. Vermiş olduğunuz görevi layıkıyla yerine getirmeye, sizleri mahcup etmemeye ve mahcup olmamak adına daima davama hizmet etmeye gayret ettim. Milletvekili olarak ülkümden, davamdan ve inançlarımdan taviz vermeden hizmet etmeyi şiar edindim. Bundan sonraki süreç içerisinde de ülkülerimden ve İikelerimden taviz vermeden milliyetçi-Üükücü hareketin ve aziz hemşerilerimin yanında olacağım. Hemşerilerime ve gönül dostlarıma şükranlarımı arz eder; sağlık, mutluluk ve huzurlu bir gelecek temennisi ile 24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, milliyetçi-ülkücü harekete hayırlı olmasını ve Milliyetçi Hareket Partisi´nin TBMM´de güçlü bir şekilde temsil edilmesini yüce Rabbimden niyaz eder, saygılar sunarım.'

Kimyeci, adaylarına destek istedi
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine hazırlık çalışmasında kentte yaptığı ziyaretlerle partisinin milletvekili adayları ve partisinin genel başkanı Erdoğan´a destek istedi. Bohşin, Saçaklı, Yeşilova, Akçaova, Esenlik, Altınçay, Akasya ve İplikpazarı mahallelerinde toplantı düzenleyip, ziyaretlerde bulunan Kimyeci, Cumhurbaşkanı ve adayları Erdoğan´ın açıkladığı seçim manifestosu, hedefler ve Hükümetin icraatları hakkında bilgi verdi, destek istedi. Partisi AKP´nin Odabaşı Seçim Bürosunu da ziyaret eden ve çalışmalara katılan partilileri ile sohbet eden Kimyeci, 'Sizler sayesinde 24 Haziran günü Sayın Cumhurbaşkanımızı kucak dolusu, gönül dolusu desteklerimiz ile yeni hükümet sisteminde yeniden Cumhurbaşkanı seçerek ülkemizin bekası için, istikrarın sürmesi, ülkemizin aydınlık geleceğe taşınmasını sağlayacağız” dedi. Kimyeci´nin bazı ziyaretlerine AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, AKP Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Durdunaz Horoz, Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, AKP Hatay milletvekili Adayı Cengiz Yıldız da katıldı.

/resimler/2018-6/25/1051139586055.jpg

/resimler/2018-6/25/1051318180142.jpg

/resimler/2018-6/25/1051589274388.jpg


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29